Merhaba,
Daisy 617x havalı tabancamın tüp bölümü az da olsa hava kaçırıyor, daisynin servisi var mı acaba?
Yada o kısmı yaptırabileceğim başka bir yer var mıdır?
Daisy Servisi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende böyle bir servis olup olmadığını merak ediyorum
-
Türkiye ye daisy 'yi Yazıcılar av ithal ediyor.Aynı zamanda servis ağlarıda mevcut.
-
hava kaçırması valfın önündeki contadan oluyor. bunun içinde teflondan aynısını yapın yada matkapa valfı takıp contanın üzerinde döndürün . araya çapak filanda alabiliyor.gözle zor görülür. sipopu alıştırın yani . hemde hiç kaçırmaz .
-
hava kaçırması valfın önündeki contadan oluyor. bunun içinde teflondan aynısını yapın yada matkapa valfı takıp contanın üzerinde döndürün . araya çapak filanda alabiliyor.gözle zor görülür. sipopu alıştırın yani . hemde hiç kaçırmaz .
Naısl yapacağımı hiç bilmiyorum
-
Sn. Tuka,
bu teflonu nasıl buluruz? -
Abi ben sana silahı kargo ile yollasam yapabilir misin ücreti ne ise? Yada hediye Trabzon çayı yollarım Olur mu?