arkadaşlar akus süper pozem geldi. ustaların ellerine sağlık çokda güzel olmuş ilk avımızıda yaptık yedi adet güvercinle döndük
akus süper poze
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tufeginiz hayirli olsun, yemek icinmi vurdunuz guvercinleri
-
hayırlı olsun,
sanırım güvercin derken tahtalı demek istedi arkadaş, onlarıda spor olsun diye vurduğunu düşünmüyorum elbet yemiştir yada yiyecektir, afiyet olsun.. -
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, fotoğraflarını da ekleseydiniz daha güzel olurdu. Yabani güvercinin avı serbesttir ve eti de yenir. Gerçi ben hiç yemedim ama.
-
Her güvercin yenir mi?
Tahtalı yeniliyor mu?Güvercin 2 ayda bir yumurtlar hadisesi doğru mu?
Bu kuş ne zaman üreme dışı kalıyor? -
Her güvercin yenir mi?
Tahtalı yeniliyor mu?Güvercin 2 ayda bir yumurtlar hadisesi doğru mu?
Bu kuş ne zaman üreme dışı kalıyor?Her güvercinin eti yenebilse de, evcil güvercin yemeyi asla doğru bulamam. Kotalara uyduktan sonra yabani güvercin avlamakta ve yemekte de bir sakınca olmaz.
2 ayda bir yumurtluyor mu bilmiyorum ama bir ara bizim balkona yuva yapmışlardı ha bire yumurtluyordu.
-
Hayırlı olsun yorumlardan çok güzel bi silah olduğunu okuyorum.Antalya da tahtalı avlamak nerdeyse yaban keçisi avlamak kadar zordur.Emek gerektirir .Kurallara uygun avlanan tüm avcılara saygılar..
-
Hayırlı uğurlu olması dileğiyle çok güzel bir tüfek seçimi yapmışsınız.Rastgele.
-
Aküs kalitedir,hayırlı olsun.