Merhaba,
Farklı yerlerde araştırdım ama bulamadım.Yaylılar için önerebilecek 16 grain'den düşük .25 lik pelet var mıdır?Hangisidir?
Teşekkürler.
16 gr.'den düşük 6.35 veya .25 lik pelet var mıdır?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar,
Gamo PBA saçmalar 6,35 de 16 grainden düşükler. Raptor 14.4 ve Platinum 14.3 grain.
-
iyi günler.
6.35 mm için istediğiniz pelletler performans için üretilen pelletlerdir.
Tabi sizin için hız demek performans demek ise.
Üretilen bu pelletler tüfeğinizin kalibresine göre ağırlığı az olduğundan uçuş süresi kısa,rüzgara direnci az,taşıdığı enerji az ve böylelikle bc değeri de düşük olacağından isabeti de kötü yönde etkileyecektir.
Bu pelletler kurşun dışında ki hafif ama sert metallerden yapıldığı için deliciligi yüksek olur.Ama yok ben biriyle iddiaya gireceğim tüfeğimi aşağıladı ince çelik bir levha için delmez dedi ona sıkacagım derseniz o zaman kazanan olabilirsiniz.Ama bu iş için bile mesafe uzadıkça oranınız azalır. -
Bilgiler için çok teşekkür ederim.Yine de edinmek isterim Gamao Raptor 14,4 'ü.Pyramidair'da buldum o da maliyet vs. etkenler devreye giriyor.Fakat internette yerli firmalardan satanı bulamadım.SAtan varsa almak isterim 2 pkaet.Sizin bildiğiniz var mıdır?
-
gamo raptor pellet hilala av da var başka bir çok yerli sitede de olacağını sanıyorum
-
6,35 olarak görmedim ama tekrar bakayım.Tşk.
-
pardon doğru si 6.35 istiyordunuz benim aklım 5.5.a gitti kusra bakmayın