Hobi amacli güzel bir tüfek, Bende cok arastirdim alma noktasina kadar geldim ama tercihimi imzamda belitrilen atesli silahtan yana kullandim cünkü tercih edecegim tüfegin on binlerce fisek atmasi degil, gerektigi zaman bir tane atabilecegine olan güven bende daha agir basti.
Yaf markanin üstünde cizgisi olan fisegi,zuberin tapasinin uzun olan fisegi,remingtonun bartunun az olan fisegi,mke nin m sinin kalin olan kutunun fisegi vs. vs. vs. gibi sorunlarda bu tutukluk meselesinin baska ayagi gibi düsünüyorum,ne standarta sahip bir fisek üretiliyor nede stantartlari olan fisege göre safir üretiliyor bu celiskininde ortadan kalkmasi gerek diye düsünüyorum
Yurtdisindan cesitli modlama aksesuarlari getirerek orasiyla burasiyla oynayip kendi zevkinize göre modifiye etmek istersenizde sanirim daha uygun bir tüfek olmaz.
Bunun akabinde insanin aklina iki soru geliyor.
1. Bir tüfek alip neredeyse her parcasini degistirmek icin 1100 tl verilir mi?
2. Tek bir tüfek alma imkaniniz olsa (farzedelimki fabrikadan cikip geri dönen tüfeklerin orani yüzde 30 olsun) Safire güvenip tercih edermiydiniz?
Kendime bu sorulari sordum bir sekilde güven sorunu var ve firmanin bunu asmasi icinde saniyorum rekabet ortaminin genislemesi lazim askeri tüfege benzerligi sebebiyle olan mahkeme hakkindada kararin verilmesi gerek bu rekabetin ortaya cikmasi icin.
icimde yine Safire karsi sempati var ama bu kosullarda saniyorum biraz zor.İlerde 1100 tl yi tutukluk yapsada yapmasada ben bu silahi seviyorum alacagim diyebilecek bir konuma gelirsem ozaman bir safir sahibi olabilirim.