Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Ben şahsen tüfek versiyonunu bekliyorum. Neticede o da olacak zamanla. Bence Zoraki extra namlu seçeneği eklemeli, yani alırken yanında hem 4.5mm hem de 5.5mm namlu vermeli yanında.
Bence Zoraki tüfek versiyonlarında girmeli. PCP olarak çok daha kaliteli tüfekler çıkaracağı kanısındayım. Tabancada bunu kanıtladı ilerleyen zamanlarda da PCP çeşitlerini özelliklede BULLPUP tüfeklerden yapsa bizde Edgun ları boşuna beklemeyiz ki Atak Arms EDGUN dan çok daha kaliteli yerli üretim bullpup çıkaracağını düşünüyorum.
Aslında ben Atak Arms'dan FX İndependence gibi multi pump bir tüfek bekliyorum. Zoraki'nin multi pump sistemi çok başarılıydı. Tabi bullpup'da olursa dadından yinmez.