lazer aparat ile sıfırlama

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • tüfeğim mod 88'e yeni bir dürbün aldığım için bir dürbün ayağı ihtiyacı cıktı ortaya bunun için bir av markette çalışan bir abimize gittim. konuştuk derdimi anlattım silaha bir stoper taktı ve sonra nikko çift parça mı yoksa muhtelif bir tek parçamı diye sordu ve fiyatlarınında aynı olduğunu belirtti bende tercihimi tekparçadan yana kullandım. dürbünü ayağa ayağı silaha taktı ve namlunun ucuna lazerli sıfırlama aparatı taktı dükkanın öbür tarafına dorulttu namluyu dürbünden baktı "alakasız bir açı verdi" dedi ve dürbünü söktü çift tarflı bant ile bir kat dolgu yaptı ve dürbünü yeniden taktı baktı birkaç ufak hareketle ince ayarıda yaptı dürbün 25 metrede lazerle sıfırlandı tabi bu düşme hesaba kaılmadan yapılan bir sıfırlama şimdi ben bu silahı nasıl tam olarak sıfırlaya bilirim. chairgun da biraz bakındım ama tam birşey bulamadım yinede yanlış anlamadıysam ""ben tüfeğimle şu haliyle bir atış yapsam(25m de) mermi chairgun daki 25m deki drop miktarınca nişanımın altına gidecek"" doğru anlamışmıyım yoksa bu iş başka türlümü yapılır lütfen yardım edin

• ben chairgun neim anlamam ;kihhik, dikerim hedef kağıtını atışımı yaparım, üst clik i saat yönüne çevirirsen ayarı aşağı çekmiş olursun,yandaki clik başlığını yine saat yönünde çevirirsen ayarı sola çekmiş olursun,hepsi bu ;kihhik,söylediğine göre arkadaş zaten kaba ayarını yapmış,geriye sana ince ayar yapmak düşüyor,yukardaki işlemi uygula tamamdır :thumbdown: lazer aparatı senin kullanacağın peleti bilmezki % 100 sıfırlama yapsın ;kihhik,