Hepinize selam arkadaşlar,çalışıp çabalayıp bir adet condor sahibi oldum bu silahı modlamak için bilgisi olan tüm arkadaşlarda yardım istiyorum,internette araştırma yaparken bir site buldum condora ait regülatör ve tüplerini satıyor ingizcem zayıf olduğu için bişey anlamadım satılan tüplerin basınçları ve regülatörlerin değerleri farklı belki arkadaşar bişeyler anlarda yardımcı olur ben condor için hangi tüpü ve regülatörü almalıyım yapmak istediğim işlem 30grain pelleti 1200fps hızla atmak bunu yapmaktaki amacım daha ağır pellet sanırım daha az rüzgar sapması ve daha düzgün bir yol çizer buda ister istemez daha fazla güç demek benim istediğim daha az atış sayısı olsun ama attığımda keyif alayım harcadığı hava fazla olsada bunun önemi yok fiyatlarda oldukca hesaplı
Condorla dünkü denememde silaha 250bar hava doldurdum orijinal cekiç ve çekiç yayı ile tam güçte valfi çok az açabildi silahtan ses bile çıkmadı diyebilirim çekiç ve çekiç yayı ve satılan tank ve regülatörler ile ilgili bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bahsettiğim sitenin adresi: http://jdsairman.com/TanksRegs.html