Arkadaşlar uzun zamandır araştırdığım,sonunda Togay Yurtsever abimden almaya karar verdiğim AA s410'um nihayet geldi.inanılmaz temizlikte olan bu silahta en ufak bir hata bulmak emin olun mümkün değil.gerçekten sıfırdan farkı yok.Çok değerli Togay abime gerek bana olan ilgisi ve samimiyetinden dolayı,gerekse silahı gönderirken göstermiş olduğu özenden dolayı çok teşekkür ederim.Ayrıca Mustafa Serdar Bey'ede alışverişime katkılarından ve bana yol göstermesinden dolayı teşekkür ederim.
AA s410'um geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Silahınız hayırlı olsun bol isabetli atışlar
-
Hayırlı olsun... Güzel günlerde keyifle kullanın...
Sevgiler,
-
arkadaşlar çok teşekkür ederim.sizlerede bol isabetli ve de kazasız belasız atışlar dilerim
-
Hayırlı olsun,iyi atışlar dilerim.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın,Togay ve diğer arkadaşları tüfeklerine çok temiz bakıyorlar,daha önceki satmış oldukları alıcılar dan duymuştuk
-
teşekkür ederim.gerçektende ben silahımı aldım ama ikinci el bir silah aldım demiyorum.çünkü sıfır derecesinde temizdi.
-
İyi günlerde kullanın, hayırlı olsun. Çok temiz bir tüfek sahibi olmanıza sevindim.
-
çok teşekküler
-
hayırlı olsun kardeşim, heyecanı anlayabiliyorum hele de ilk PCB in ise. keyifli atışlar