Bu hafta yok yazılanları soğukta titremeye davet ediyorum :)) Takım olmanın verdiği sıcaklıkla hedefleri titretelim gibi bir düşüncem var gelmek isteyen tüm dostları bekleriz. Sabah erken gidip 11 gibi ayrılacağım bilginize.
Titre ve Titret Buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmazsa ben gelirim.
-
-
Merhaba,
Buluşmaları nerede yapıyorsunuz? Ben de gelmek isterim doğrusu.
-
Mühyede PaintSign Paintball Club var... Orada buluşuyoruz...
-
Bende gelirim niye gelmeyim. Sabah vesait problemi olanlar varsa bura da belirtsin saat 00:00 a kadar, ortak bir yer belirleyelim ordan alırım gelecek olanları. Saygılar
-
Bu arada kaç gibi orada olmak gerekir? Genelde kaçta gidiliyor buluşmalara?
-
Bu arada kaç gibi orada olmak gerekir? Genelde kaçta gidiliyor buluşmalara?
Kesin bir saat yok, tahminimce saat 08:30 - 09:00 gibi gelirseniz mutlaka birileri gelmiş olur. Saygılar
-
arkadaşlar çok erken toplanıyonuz ben keçiörende oturuyorum ordan orası ego ile 2 saat ve tam havanın sooğuk saatinde
-
Hobi için mesafelere katlanılır. En azından havanın güzel olduğu kalabalık bir günde gelmenizi tavsiye ederim. Benim 97k yeni maccari kitiyle bagajda, bir kaç test atışı yaptım ama bir krono ölçümü ister. İmkan bulursam uyanabilirsem gelirim.
-
arkadaşlar ben c tesi günleri çalışıyorum.acaba pazar günü sabahları gelen arkadaşlar oluyormu?
-
Ben hafta sonu çalışan biri olarak cumartesi sabahları arada kaçıyorum, fakat forum üzerinden haberdar ederseniz pazar günleri buluşmalarına da katılım olacaktır.
-
arkadaşlar işlerimden ve sağlık duurmlarından dolayı uzun zamandır gelemiyorum atış yapmayı ve sizleri çok özledim.imkanlar elverdiğin de yanınızda olacağım sağ omzumda kas yırtığı oluştu fizik tedavisi görüyorum atış yapmam ağrı yaratıyor gelememe nedenim de bu kusura bakmayın.
sevgiler
-
Abicim çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmeni bekliyoruz. Saygılar
-
Geçmiş olsun Ozan abi, sağlık daha önemli.
-
Bugün sizlerle tanışmaktan ve beraber atış yapmaktan mutluluk duydum. Buluşma sonrasında, pompamda yaşadığım sorunu hallettim, yeni saçmalarımı aldım (JSB Monster) ve yarın sabah yine PS ye gitmeyi düşünüyorum.
Görüşmek üzere...
-
arkadaşlar ben c tesi günleri çalışıyorum.acaba pazar günü sabahları gelen arkadaşlar oluyormu?
Ali bey, yarın sabah PS'da olacağız, gelirseniz bekleriz...
Sevgiler,
arkadaşlar işlerimden ve sağlık duurmlarından dolayı uzun zamandır gelemiyorum atış yapmayı ve sizleri çok özledim.imkanlar elverdiğin de yanınızda olacağım sağ omzumda kas yırtığı oluştu fizik tedavisi görüyorum atış yapmam ağrı yaratıyor gelememe nedenim de bu kusura bakmayın.
sevgiler
Ozanım geçmiş olsun... Naaparken yırttın yahu Atış yapmasanda gel, bizde özledik...
Sevgiler,
Bugün sizlerle tanışmaktan ve beraber atış yapmaktan mutluluk duydum. Buluşma sonrasında, pompamda yaşadığım sorunu hallettim, yeni saçmalarımı aldım (JSB Monster) ve yarın sabah yine PS ye gitmeyi düşünüyorum.
Görüşmek üzere...
Bizde seni tanımaktan mutlu olduk Erkan, yarın sabah 10:30 ~11:00 arası PS'dayım, görüşmek üzere...
Sevgiler,
-
Komutanım çok çok geçmiş olsun acil şifalar dileklerimle. bende bju aralar uzak kaldım aslında ankara team dan. ama siteden sürekli takip ediyorum.müsabakalar, av ve görevler derken... en kısa zamanda görüşmek dileğiylee
-
sevgiler
Çok geçmiş olsun. El bombası atarken oldu herhalde , tez şifalar dilerim.
-
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ortalık kötü el bombası falan demeyelim duyan duymayanda bir şey sanır.en kısa zamanda iyileşip aranıza katılacağım inşallah.pazar filesi taşımaktan cem abi başka bir şey değil : )))
sevgiler
-