Geçmiş olsun Mustafa abi benimde bir kaç ay önce ağır bir motosiklet kazam olmuştu...
SUMATRA 2500 - 500cc Nisan 2011 de Türkiyede
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Sağolun arkadaşlar,
Sanada geçmiş olsun Osman, haberim olmadı.
3 hafta oldu, iyileştim, 10km kızla kavşağı dönerken aşırı kaygan zeminde 215kg lık motoru sağ dizimle düşmesini engellemeye çalışmak gibi bir aptallık yaptım, 2 gün önce sargıları çıkardım, şimdi iyi. -
Geçmiş olsun Mustafa Abi.
-
Geçmiş olsun Mustafa.
-
Bu videolarda güzel...
http://www.youtube.com/watch?v=AUSo6ehRCHI
http://www.youtube.com/watch?v=emP5D9Klssg
Sevgiler,
-
çok geçmiş olsun mustafa amca
-
Sağolun arkadaşlar,
3 hafta oldu, iyileştim, 10km kızla kavşağı dönerken aşırı kaygan zeminde 215kg lık motoru sağ dizimle düşmesini engellemeye çalışmak gibi bir aptallık yaptım, 2 gün önce sargıları çıkardım, şimdi iyi.Sağol abi. Ben 90 km hızla işe giderken ön tekerim patladı. Bir anda kendimi bariyerlerde buldum kaskım parçalanmış. Bariyerlerden sektikten sonra 50 mt sürüklenmişim. Gözümü hastanede açtım 6-7 saat yoğun bakımda baygın yatmışım...
-
Sağolun arkadaşlar,
3 hafta oldu, iyileştim, 10km kızla kavşağı dönerken aşırı kaygan zeminde 215kg lık motoru sağ dizimle düşmesini engellemeye çalışmak gibi bir aptallık yaptım, 2 gün önce sargıları çıkardım, şimdi iyi.
Geçmiş olsun Mustafa Bey, -
Sağol abi. Ben 90 km hızla işe giderken ön tekerim patladı. Bir anda kendimi bariyerlerde buldum kaskım parçalanmış. Bariyerlerden sektikten sonra 50 mt sürüklenmişim. Gözümü hastanede açtım 6-7 saat yoğun bakımda baygın yatmışım...
Osman Artık 4 tekere alışsan iyi olucak.....! Her zaman bu kadar şanslı olunmaz. -
Akif abi bu sefer azmettim araba kullanmayı öğrenecem...
-
Sağolun arkadaşlar,
3 hafta oldu, iyileştim, 10km kızla kavşağı dönerken aşırı kaygan zeminde 215kg lık motoru sağ dizimle düşmesini engellemeye çalışmak gibi bir aptallık yaptım, 2 gün önce sargıları çıkardım, şimdi iyi.
Çok geçmiş olsun. -
geçmiş olsun. 4 teker gibi olmuyor motor
-
Geçmiş olsun Mustafa bey, bende geçen ay bir arkadaşımı motor kazasında kaybettim
-
Mustafa ve Osman Bey ikinizede geçmiş olsun.Bende 29 yaşında koç gibi kardeşimi 2007 yılında Trafik kazasında kaybettim.
-
Mustafa ve Osman Bey ikinizede geçmiş olsun.Bende 29 yaşında koç gibi kardeşimi 2007 yılında Trafik kazasında kaybettim.
Teşekkürler. Başınız sağolsun...
-
cok gecmiş olsun osman bende ısım gereği trafik kazaları ile hep iç içeyim benimde en sevmediğim vaka turu trafık kazaları
-
Peki en sevdiğiniz vaka türü nedir
-
demek ıstedıgım ıhbarı aldıgımız andan ıtıbaren tuylerımız dıken dıken olur ıhbar anından ıtıbaren canın sıkılmaya strese gırmeye baslarsın gıdersın kucucuk cocukları aılelerının sabırzıklıkları yada hıc alakasız sebeplerden dolayı cesedlerı ile karsılasınca ıster ıstemez bır trafık kazası deyınce suratın eksır hemen
sevdıgıme gelınce konversıyon yalandan hamıle kadınlar bayılır sırf ılgı gormek ıcın o tıp vakalar dhaa neler varda yerı pcp konusu degıl
-
Şİmdi bu tüfekler gelince havalıyla av serbest olacak mı? Yoksa yine şişe kırmaya devam mı edeceğiz
-
Belli başlı hayvan türleri serbest olmalı. Mesela; karıya kıza sarkanlar, trafikte sıkıştıranlar. Bağrını açıp tespih sallayanlar.
-