Ben gelemeyeceğim
29 OCAK Acaba Karmı YağaCAK Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben gelemeyeceğim
tüh keşke önceden söyleseydin
-
Saat 11 gibi geldik. Umut ve Evrenle beraber, ama atış yapmaya değil RC araba kullanmaya. Gerçekten çok keyifli bir iş, yalnız ÇOK soğuk bir hava vardı, k...ç mız donmadı desem yalan olur. Saygılar
-
Ben de atatürk sitesine kadar çıktım geri döndüm
-
Ben bu gün sabah 07:30 dan itibaren taşımacılık yaptım Hatta eve yeni geldim. Malum çocukların şubat tatili başlayınca şehir dışından kardeşlerim ve çocukları geldi. Birini al diğerini bırak, biraz onunla otur biraz bununla otu derken gelemedim. Yarın (30.01.2011) sabah 10:00 gibi en azından temiz hava almak için gideceğim. Gelen olursa oralardayım.
-
tüh keşke önceden söyleseydin
hahahahaha...
-
Ben bu gün sabah 07:30 dan itibaren taşımacılık yaptım Hatta eve yeni geldim. Malum çocukların şubat tatili başlayınca şehir dışından kardeşlerim ve çocukları geldi. Birini al diğerini bırak, biraz onunla otur biraz bununla otu derken gelemedim. Yarın (30.01.2011) sabah 10:00 gibi en azından temiz hava almak için gideceğim. Gelen olursa oralardayım.
Sabah saat 08:30 da havaalanında olucam bir aksilik olmazsa ordan gelirim Kamuran abi yrn görüşürüz. Saygılar
-
Mehmet, havaalanından geçerken beni de alırsan bende gelirim... Arabam yok yarın... Alamam dersen de, sıkıyosa de...
Sevgiler,
-
tamamlamak için aşağıdaki bağlantıya
-
Mehmet, havaalanından geçerken beni de alırsan bende gelirim... Arabam yok yarın... Alamam dersen de, sıkıyosa de...
Sevgiler,
Abicim yeni gördüm msj ı kusuruma bakmayasın sabah 06:00 da çıktım evden, ben uğradım ama kimsecikler gelmedi saat 10:00 dan 11:00 e kadar bekledim Kamuran abi gelir die ama gelen giden olmadı. Saygılar
-
Ok Mehmetcim, önemi yok...
Sevgiler,
-
Hay Allah karşılaşamadık, ben 09:30 gibi çamlıktaydım. Saat 10:00 gibi ps a geldim, kimseyi göremeyince geri döndüm.
-