ıslak yağış olmazsa ben sabah 7.30-8.00 gibi Paintsign'da olurum...
29 OCAK Acaba Karmı YağaCAK Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ilgaz'a kayak yapmaya kaçmaz isem gelirim:)) Ağabey sabah soğuk oluyor yaww.
-
Saati kesin veremiyorum ama sabahtan bir ara gelirim.
-
Uzun zamandır katılamıyordum,bu durumdan dolayı özür dilerim; bu sefer havalı tüfeğimle olmasa da RC araba ile katılacağım, gıyaplarında beyan da bulunmayayım ama Mehmet ve Evren de katılacaklar sanırım. 10:00 gibi görüşmek ümidi ile.
Saygılarımla
-
Bu sefer bende gelmeyi çok istiyorum.
-
Ilgaz'a kayak yapmaya kaçmaz isem gelirim:)) Ağabey sabah soğuk oluyor yaww.
kardeşim önceden haber versene, bizde geliriz belki ??? mangalda sucuk falan, şahane olurdu ...
-
bu buluşmaların Pazar yerine Cumartesi günü olmasını bir nebze anlıyorum da, saat 7-8 de olmasını hiç anlamıyorum
-
bu buluşmaların Pazar yerine Cumartesi günü olmasını bir nebze anlıyorum da, saat 7-8 de olmasını hiç anlamıyorum
Siz bekarsınız sanırım...
-
Siz bekarsınız sanırım...
haaaa
da ne diyem bende bu soruyu hep içimden soruyordum cevabını almış oldum -
%90 geliyorum. Saygılar
-
bu buluşmaya bende geleceğim allahtan mani çıkmazsa özledim yahu.ama sabah biraz zor sanırım 10 gibi makul.bu arada microtech i merak eden arkadaşlar buluşmaya getireceğim geçen gelip te göremeyen bir arkadaş vardı.
cem abi tüfeğimi sen kuracaksın söz verdin unutma
mehmet kalem sözün vardı sende unutma kaptırdım demiştim ya
sevgiler
-
eee o zaman bizde getirelim pıçağımızı belki mrk eden olur. Asıl Kamuran abi getirirse Ti-Lite'ı tadından yenmez. Sözümüz söz abicim sen yeterki iste, madem Cem abi tüfeği kuracak bende senin yerine kalemi kullanırım iyi mi Saygılar
-
İlk defa gelecek olanlar Ankara team mensuplarını nasıl bulacaklar acaba:)Yeri biliyorum ama sadece nasıl gidileceğini biliyorum.
Yarın elinde at44long olan gri ford focuslu ve etrafa şaşkın bakan birini görürseniz yadırgamayın lütfen:)
-
Arkadaşlar slm;
Yarın gelemiyeceğim için benimle ilgili beklentisi olan herkesten özür dilerim... Bugün 3 dişimi kestirdim, yarında köprü takılacak o yüzden aranızda olamayacağım... Sizlere iyi atışlar, bol muhabbetler...
Sevgiler,
(Aslında Kamuranın Ti-Lite'ını görmemek için gelmiyorum, diş bahane Umarım her hafta getirmezde görüşebiliriz...)
-
İlk defa gelecek olanlar Ankara team mensuplarını nasıl bulacaklar acaba:)Yeri biliyorum ama sadece nasıl gidileceğini biliyorum.
Yarın elinde at44long olan gri ford focuslu ve etrafa şaşkın bakan birini görürseniz yadırgamayın lütfen:)
Yeri biliyorsanız yeterli, oraya gider gitmez bulursunuz AnkaraTeam'i, sabahın köründe ellerinde dürbünlü tüfekle başka deli dolaşmaz zira...
Sevgiler,
-
Yeri biliyorsanız yeterli, oraya gider gitmez bulursunuz AnkaraTeam'i, sabahın köründe ellerinde dürbünlü tüfekle başka deli dolaşmaz zira...
Sevgiler,
Cem abi ömürsün vallah
-
-
şu an kar yağıyor
-
evet kar yağıyor maceraaramaya gerek yok bir başka buluşmaya artık
sevgiler
-
macera güzel oluyor
[Resim Engellendi: http://img600.imageshack.us/img600/7361/simg7838.th.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
[Resim Engellendi: http://img249.imageshack.us/img249/7553/simg7842.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img249.imageshack.us/img249/8357/simg7845.th.jpg]
aşağı iniş baya maceralıydı, çıkabilirmiyim diye düşündüm açıkçası. ama belediye tuzlamış, dönüş problem olmadı. Bülent geldi onla biraz sohbet edip ayrıldım.
-