2. Siparişimi Yataguna vermiş bulunuyorum. Ben böyle Kargo paketlemesi hiç görmedim. Gerçekten çok güzel. Evdekiler bile şaşırdı bunlar ne böyle 2 mm lik cammı sipariş ettin diye. Ama neden çünkü bu firma sadece para kazanmak için değil bizlere hizmet sunmak için kuruldu. Bundan çok çok eminim ilk başlarda doğal olarak başka sitelerden fiyat araştırması yapıp 1-2 tl farka takılıyordum. Biliyolarki pelletler bizim için ne kadar önemli.Biliyolar bizim düşüncemizi. Arkasında bizden birinin olduğunu bilmek bile insana hem güven hemde büyük bir zevk veriyor. Gördümki indirimler ve gönderme kalitesiyle diğer firmalarla mukayese edilmeyecek kadar kaliteli bir anlayışa sahipler. Benim kendi çapımda araç polisajı ve akvaryumla ilgili hobilerimde var. Her hobide böyle kaliteli ve böyle ticari amacı 2. planda olan Mustafa Bey gibi insanlar olsa herşey çok daha mükemmel olur. Kimse babasının hayrına satış yapmıyor. Tabiki para kazanılıcak ama hakkıyla kazanılınca çok daha güzel oluyor. Sık kullanılanlardan bile sildim diğer av sitelerini. Yataguna giriyorum bakıyorum ekliyorum siparişime. Diğer arkadaşlarımada tavsiye ediyorum kesinlikle burdan gözünüz kapalı alışveriş yapın diyorum.
Kısaca bizlere yatagunu hediye edenlere emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Uzun olduysa kusura bakmayın değerli zamanlarınızdan harcadım.SAYGILARIMLA.
BeNaN KAPANCI