Benim otomatik parallax ayarlı bushnell artık kesmemeye başlamıştı sağa sola bakınıyodum ne alsam diye Raptorx Erdem abi kendisi yeni dürbün alınca saolsun LEAPERS i bana verdi bugün yeni dürbünümü aldım pek afilli bişey canımmm. Şimdi bunu neye taksam diye düşünüyorum Patriota güzel olur ama dampa ayağım yok neyse buluruz onuda , ondan sonra korksun boya topları titresin şişeler
yeni dürbünüm LEAPERS 6-24x50 AO MD
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun çok güzel bir dürbün
-
Hayırlı olsun Serdar...Demek sen kaptınnn....
-
serdar hayırlı olsun çok güzelmiş...
-
- Resmi Gönderi
Serdar Dürbünün hayırlı olsun. Dampalar mart ta burada
-
teşekkür ederim saolun gerçekten dürbün harika ama cfx e olmatı mermi yatağını kapattı mecburen patriota takacaz
yaşa Mustafa abi gözünü seveyim fazla gecikmesin
-
Hayırlı olsun Serdar...Demek sen kaptınnn....
evet abi Erdem abi saolsun salı günü söylemişti -
Güle güle kullan
-
tekrar hayırlı olsun, hakikaten çok kaliteli ve net bir dürbün. dürbünü 8-32ye büyütecem diye ayrılmak zorunda kaldım.
Serdar flip-up kapaklarıyla dahada yakışıklı oluyor, onunla fotoğraflasaydın. -
abi gerçekten çok güzel hw100 ün üzerinde bu kadar inceleme fırsatım olmamıştı. dampa ayaklar bi gelsin ozaman tüfeğin üzerinde kapaklı fotolarınıda çekerim
-
Serdar, ballı adamsın haaa bende dürbün almayı düşünüyorum. Piyasada bölle dürbün dolaştığını bilsem sana rakip olurdum. Ama olsun gülle güle kullan, en azından bana atış yaptırısın diimi
-
ne demek abi lafımı olur ama daha ayak bulamadım martta mustafa abi getiriyomuş ayak onu bekliycem galiba
-
hayırlı uğurlu olsun.darısı mustafa beyin getireceği dampa'ya inşallah.mustafa abii duy sesimizi dürbün evde yatıyor ne zaman görsem canım sıkılıyor