ıstanbulda beni aralarına kabul edebilecek bir team varmıdır arkadaşlar?
ıstanbulda team varmı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
altın yürekli abilerimin olduğu filintalar var ama kabul etmekten kastınız nedir tam olarak ?
-
Filintalar Grubu olarak Reşadiye'de Çekmeköy Belediyesine ait hobi alanında her haftasonu,ağırlıklı olarak pazar günleri buluşuyoruz.Forumda aratırsanız alana gidişi tarif eden krokiyi bulabilirsiniz.Yeni hobidaşları aramızda görmekten mutlu oluruz, ne zaman isterseniz buyrun gelin lütfen.
-
Çok güzelde ben selimpaşa SİLİVRİ de oturuyorum oraya gelmek bayağ zahmetli oluyor arada buluşma yapsakta bu taraflara yakın yerlerde buluşsak olmazmı acaba??
-
aslında istanbul gibi bir metropolde bir kaç tane buluşma yeri olmalı diye düşünüyorum gerçekten de silivriden çekmeköye gitmek bir işkence
ben fatihteyim silivri tarafını biraz biliyorum o taraflarda atış için müsayit araziler olması lazım ancak en büyük problem şu ki istanbul gibi bir yerde istediğimiz yerde atış yapmak biraz zor
yerel yönetimlerden izin vs gibi bişey alınmalı (çekmeköydeki alan hobi severlere ayrılmış bir alan mesela) -
tamam işte ya buldum ben takımımı,en kısa zamanda flintalar takımının buluışmasına katılıyorum,zaten bende filinta gibi delikanlıyım:) sevgiler saygılar..
-
merhaba bende filintalar üyesiyim fakat oraya arabasız gitmek çok zor bu yüzden katılamıyorum bende belki bilirsiniz büyükçekmeceye bağlı güzelce beldesinde yazlık var orda atıyorum siz arabayla bile gelseniz silivriden çekmeye gelmeniz yarım depo benzin demek. yazık günah paranıza.