Mod125 ve Dürbün aldım yorumlarınızı esirgemeyin

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ALLAH iyiliğini versin gece gece güldürdün beni ;kihhik, tetik ayarı ile o küçük vidanın bir alakası yok ;kihhik, tetiğin kendisinde monteli vida,parmağını koyduğun yerin biraz yukarısında ;kihhik,
    o düşen vidaya şunu uygula,
    su tesisatçılarına git çok az bir keten al,incecik baştan sona kadar sar vidayı sık,o vida direk ahşapa giriyor,sarsıntı dan ve çok sık sökülüp takılmadan dolayı o yatak bollaşıyor,

bu resimdeki tüfek senin patriotmu :him:s

• :) Senin dediğin yer arka taraf mı? Benim değil o tüfek, google dan temsili bir resim koydum :)

[Resim Engellendi: http://i40.tinypic.com/211rww3.jpg]

Benim düşüyor dediğim vida ön taraftaki, senin sıkıp gevşet dediğin arka tarafta olan mı :)
    Dediğin keten uygulamasını tüfeğin yanına gidince yapacağım.

I. Nesil Webley Patriot .22 cal. Tüfek - Hawke Sport HD IR 3-9x40 AO Dürbün
    Daisy Powerline 617x .177 cal. Tabanca
    Optima 3-12x44 AOE Dürbün

• resimde işaretlediğin yer,gerçi fark etmez hangisi gevşiyorsa sar,
    tetik ayar vidası içeride tetiğin yukarısında vida yuvası gözüküyor,tüfek boşken tetiği hafif ez bak orda tetik korumalığında delik var, tornavida geçmesi için ordan torna vidayı sok gevşet ayarı biraz

• He tamam anladım :) Ben oraya dokunmaya korktum, dedim herhalde tetiği sökmek için, çok iyi oldu söylemen. Çok sert geliyordu tetik basarken baya yavaş yavaş basmam gerekiyordu :) Teşekkürler.

I. Nesil Webley Patriot .22 cal. Tüfek - Hawke Sport HD IR 3-9x40 AO Dürbün
    Daisy Powerline 617x .177 cal. Tabanca
    Optima 3-12x44 AOE Dürbün

• öncelikle yeni tüfeğin hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.bende bir mod.125 kullanıcısı olarak bu tüfekten gayet memnunum.dürbün tercihini ise 3-9*32 olarak belirleseydin.neden dersen tüfek güçlü olduğu için büyük çaptaki dürbün merceklerini kırma ve dağıtma riski taşıyor.mercek çapı ne kadar küçük olursa dağıtma sorunu o kadar az oluyor.tekrar iyi günlerde kullanman dileği ile.selamlar.