camiamıza hayırlı olması dileğimle.
" HAWKE Sports Optics " Türkiye Distribütörlüğü YataGun bünyesinde
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dürbün konusu camiada hakikaten sıkıntılı bir konu, orjinaldi çakmaydı derken sürekli arayış halindeyiz. Bu dürbün markası hep bana çekici gelmiştir, hayırlı olsun Mustafa abi.
-
güzel haberler peşpeşe geliyor tüm silah severlere hayırlı olsun.
-
Bukadar marka çeşitliliği varken silahlarımızın olmaz ise olmazı dürbünler geliyor artık.
Hayırlı olsun Mustafa bey
-
Hayırlı olsun.
Sevgiler,
-
Yeni gelecek dürbünlerin camiaya hayırlı olmasını diliyorum, siparişe katıldığım Sumatra 2500 için inşallah nasip olur .
Sayın Mustafa Serdar beyi tebrik eder, başarılar dileklerimle bütün arkadaşlara sevgi ve saygılar sunarım.
Veysel Tekirdağ.
-
Eclipse güzel olur sanırım.Abi imperial hesaplarda zorlanmıyorum biliyorsun. Sanırım Sidewinder tercih edeceğim ama SR12 ve 1/2 Mil Dot arasında kaldım doğrusu. Hem metrik olanları inç hesabı yapmakta zorlanan hobidaşlara bırakalım değil mi? =)
Gerçi metrik de güzel bir şey ya. 50 metrede attın, 2cm sağ vurdu. 50 metrede bir klik 0,5cm; 4 klik sola al, konu kapandı.
İnç olsa 100yd = 91m; 91m x 1,1 = 100m; 0,25" = 6,35mm; 6,35mm x 1,1 = 7mm; 50m = 100m / 2 => 7mm / 2 = 3,5mm; 2cm / 3,5mm = 5,7 klik...
Metrik Eclipse 30 SF mi alsam ya yoksa?
-
Bence metrik evren.
-
Ben Sidewinder SR12 reticle olanı kullanıyorum.18 grain 880 fps hızla 50 yard sıfırlıyken 20 büyütme ile 108 yard'a kadar dotlar kullanılabiliyor.1/2 mildot olursa hesaplattım 115 yarda kadar dotlar kurtarıyor.SR12'de aradaki yuvarlak dotlar grupman yapmak için biraz büyük ben o yüzden genelde kliklerle oynayarak kullanıyorum.Sanırım 1/2 mildot reticle bu konuda daha kullanışlı olabilir.Şu an ihtiyacım yok ama alacak olsam 6,5-25 tactical 1/2 mildot olanı seçerdim.
-
Camiaya hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürler.
Yatagun Sumatra ve bu marka ile çok daha zengin bir içeriğe sahip oldu.Başarılarının devamını dilerim.
-
hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın
-
Emeklerine saglik Mustafa abi
-
Mustafa abi yatagun a bir de "incir ağacı" distribütörlüğü alırsan hiç fena olmayacak. Yenilikler bu hızla devam ederse yakında hepimizin ocağı için gerekli olacak.
-
- Resmi Gönderi
Mustafa abi yatagun a bir de "incir ağacı" distribütörlüğü alırsan hiç fena olmayacak. Yenilikler bu hızla devam ederse yakında hepimizin ocağı için gerekli olacak.
Çekirdeğini göndersem olurmu?
-
Elbette olur biz evde dikeriz o yavaş yavaş büyür. Tekrar emeklerin için sağol Mustafa abi.
-
ufffff deseneiz 357 ler hawkeler derken epeyce yamulacağız gibi duruyor
-
dürbünün sol alt köşesindeki tavşanı gören kısım ne işe yarıyor anlamadım.
-
evren videolar için teşekkürler bir de alt yazı patlatsaydın daha iyi anlardık sanırım
sevgiler
-
SR 12 icin tercume:
50 yardada (~45 m) A cizgisi 3 inch (7.5cm), B 6, C 9 ve D 12 inch (30 cm) uzunluga tekabul ediyor.
Hedefin yaklasik boyunun bilinmesi ile mesafe tahmini yapilabiliyor, orn 30 cmlik hedef B cizgisi ile ayni boyuttaysa hedef mesafesi yaklasik (30:15=2) yani 2x45 (50 yard SR12 icin mesafe taksimat icin referans mesafesi): 90 m olarak hesaplaniyor... -
Tabi buyutmenin 12 olmasi gerektigini soylemeyi unuttum, referans boyutlar 12 buyutme altinda SR12 reticle icin...)
-