franchi otomatik aldim bitane yeni bosa giti paraciklarim .bileydim gelecegini ahhh ahh...
Türkiye de bir ilki yaşıyoruz !!! .357 Recluse
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Camiamızın amiral gemisi yatagun yine yaptı yapacağını...
-
- Resmi Gönderi
ozman kendimi biraz 22 cl ile gelistirim ustune bitanede 357 yapariz
.357 Recluse bana göre keyifli bir silah değil !!! Keyifli silah bence Sumatra 2500 çeşitleridir, .357 Recluse ancak amaca yönelik (yurt dışında av gibi) olabilir, çünkü .357 Recluse şarjörsüzdür, tek atış yapar, oysa Sumatra 2500 ler ve özellikle Carbin modeli (bence) 90 santim boyu ve 2.7 kg gibi hafif yapısı ile araç içinden olsun, koltuk altında dağ - orman yürüyüşlerinde son derece rahat bir silah.
-
Camiamıza hayırlı olsun...
-
Ben de cephane adedini ileride tek çeşide düşürmeyi düşünüyordum. 9mm ye Hayırlı olsun hepinize.
-
desenize havalı iişinin kitabı yeniden yazılıyor. takdir ediyorum ki güzel bir iş çıkmış . ben bunu alırım lakin önce denemem lazım.
-
Tahribat gücünü çok merak ediyorum..
-
Güzel silah, güç arayanlar için ideal.Alan arkadaşlara hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar.
-
Yaklaşık 200 joule lik bir enerji çaktırmadan ateşli sınıfına girer ne yalan söliyim bu enerjinin 7.62 lik bir çekirdekte bu tip bir pcp den çıkmasını isterdim 9mm biraz ne derler:) fazla büyük kalibre. Tahribat atışlarını merakla bekliyoruz.
saygılar. -
dun topik acmistim ne lsam napsam netsem diye
sorularin cevabini buldum sanirimturkiyeye donunce heralde ikinci ucucncu parti gelomis olur heralde bu artada kullananda olur feedback de almis oluruz.
-
Bu silahın lansmanını yap , alımını sağla . İzinler çıksın.
Sıra ağız taadıyla sipariş vermeye gelsin..Stokta bitmiş
Uğraş , didin , parçalan ve Sana kalmasın ?
Bundan sonraki partilere taş koyimde görün siz .Fiyatada %50 zam yapıcam .İntikamım acı olucekkkkkk -
- Resmi Gönderi
Bundan sonraki partilere taş koyimde görün siz .Fiyatada %50 zam yapıcam .İntikamım acı olucekkkkkkAkifciğim vallahi ben kabahatli değilim, ben ayırdım sana ama Serdar Havsut el koydu, hatta "bana akifi vurdurtma abi" dedi, (sana kıyamadığım için, çoluğun çocuğun var) vermek zorunda kaldım, ama söz pazartesi benim lastik sapanı sana gönderirim
-
Akifciğim vallahi ben kabahatli değilim, ben ayırdım sana ama Serdar Havsut el koydu, hatta "bana akifi vurdurtma abi" dedi, (sana kıyamadığım için, çoluğun çocuğun var) vermek zorunda kaldım, ama söz pazartesi benim lastik sapanı sana gönderirim
lastik sapan çok iyi mustafa bey bu espiriyi tutdum.
-
Akifciğim vallahi ben kabahatli değilim, ben ayırdım sana ama Serdar Havsut el koydu, hatta "bana akifi vurdurtma abi" dedi, (sana kıyamadığım için, çoluğun çocuğun var) vermek zorunda kaldım, ama söz pazartesi benim lastik sapanı sana gönderirim
Sapan Kaç fp atıyo ? 149 olsa razı gelmem haaa....
-
Bundan sonraki partilere taş koyimde görün siz .Fiyatada %50 zam yapıcam .İntikamım acı olucekkkkkk
abi o tüfek zaten örümcek bağlamış. sen onun akreplisini alırsın üzülmeee Sana tüfek mi yok? -
mustafa abi bu tüfekler geldiği zaman bana bir şekilde haber ederseniz sevinirim. çünkü özel istanbula geleceğim. inşallah unutmazsınız
-
- Resmi Gönderi
mustafa abi bu tüfekler geldiği zaman bana bir şekilde haber ederseniz sevinirim. çünkü özel istanbula geleceğim. inşallah unutmazsınız
Birinci parti olan ürünler geldiğinde mi?
-
357 vay beee.
-
Birinci parti olan ürünler geldiğinde mi?
bunun 9mm olan modeli geldiğinde görmek istiyorum. şarjörlü olan modeli varmı? tüm modelleri teklimi ? hem sıkıldım istanbulada ne zamandır gelmedim.
-
- Resmi Gönderi
bunun 9mm olan modeli geldiğinde görmek istiyorum. şarjörlü olan modeli varmı? tüm modelleri teklimi ? hem sıkıldım istanbulada ne zamandır gelmedim.
9mm olarak tekli, şarjörsüz, beklerim.
-