Dürbünü yerinde durmuyor Lütfen yardım!!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende hatsan mod 125 th 5.5 var dürbünüde nıkko stırlıng mauntmaster 3-9X40AO şimdi ben bu yatagun dampadan almak istiyorum malum dürbün durmuyo yerinde fırıldak gibi bir oyana bir buyana oynuyo ben bu dampaların hangisinden alacağım (ölçü olarak) bu dürbünün boğaz çapını falan bilmiyorum ne olursunuz yardımcı olun arkadaşlar

hatsan mod 125 th 5.5 + nikkostirling 3*9*40 AO [*]icon_sniper.gif

• aslında kendi çift ayağı tüfeğin üzerinde duruyor ama dürbün kayıyo buna nazaran kadir bey dürbün ile ayakların birleştiği yere bisiklet şamriyeli sarın demiş bir tur onu önler demiş bide onu deneyim olmazsa dampayı alacam bakalım dampa büyük ihtimal ile işe yarar gibi geliyor bana kısmet

• bisiklet iç lastiğini dürbün ayağınının altına deyil,dürbün boğazına saracaksın, ki darbeyi direk dürbün e iletmesin arada sarsıntıyı yaysın kendi içinde,bu dediğimi dampa ayak da kullanıyorum,ve dürbün ayağı keleçlerinin vidalarını aşırı sıkmıyorum,ki koyduğum lastik işlevini tam yerine getirsin diye,lastik 2 metal parça arasında kayma yapmıyor,uygun mertepe kelepçesinin alyan vidalarını sıktığım da,

dampa yı öneririm her zaman!,kendi ayağı kayma yapar,yahut dürbününüz bozulur haberiniz olmaz,ondan sonra bu tüfek abuk sabuk yerlere atıyor demiyesiniz,

ayrıca dampa ayağınızı mod125 e montelemeden önce şu tutkal dan az bir miktar ayağın oturacağı yeri önceden tespit edip sürün,ve hızlı bir şekilde monteleyin,ilk önce dampa ayağın yanındaki 4 büyük alyan vida nın orta bölümdekinin bir tanesini hızlı bir şekilde sıkarsanız, diğerlerini sonraya da bırakabilirsiniz,

patex japon yapıştırıcısı,bunların çeşidi çok aynen resimdeki gibi olacak,metal yapıştırma özellikli tek tüp uhu büyüklüğünde

[Resim Engellendi: http://img714.imageshack.us/img714/7413/071964211000101t41024x7.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

• çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için dediğiniz yöntemi aynen uygulayacağım kadirbey sizlerde olmasanız bizim gibi acemiler ne yapacak !!

• Allah razı olsun Kadir abiden

Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş...
    Gamo CFX Royal .22 cal. (envanterde)
    Zoraki Hp 01 Light .177 cal.(envanterde)
    Hatsan Mod 95 SAS .177 cal.(envanterde)
    Walther Falcon (.22 cal) ; dampa ayak + tasco 3-9x32 (envanter dışı)
    Webley Raider Tekli (.22 cal);maderatör + Tasco 6-24x50 AOE(envan. dışı)
    Webley Patriot I. Nesil (.25 cal) + Walther Red Dot (orijinal) (envan. dışı)
    Crosman 1377c (.177 cal) + Özel Yapım Ayak + optima 3x7-20 dürbün (envan. dışı)

• eveeet dampa ayak geldi kadir abinin dediklerini aynen yaptım şuanda mod 125 şimde hiç bir sıkıntım kalmadı inşaallah 20 metreden desteksiz pet şişe kapağını desteksiz vurmaya başladım inşallah ayın 2 sinde hava iyi olursa sabahtan akşama kadar atış yapacam arkadaşla resmen kamp kuracaz ordada ilk defa 50- 60 metreleri deneyecem ve ilk işim burada paylaşmak olacak sonuçları allah razı olsun kadir abiden çok teşekkürler abi yardımların için.