HATSAN MOD 125 VE OPTİMA 3-9x32 DÜRBÜN YARDIM LÜTFEN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İYİ GÜNLER USTALAR,HATSAN MOD 125 VE OPTİMA 3-9x32 DÜRBÜN ALDIM.BUKONUDA YENİYİM SİZ USTALARA BİR KAÇ SORUM OLACAK.HANGİ PELLETİ KULLANMALIYIM?DÜRBÜN AYARI SÜREKLİ KAÇIYORMUŞ,NE YAPABİLİRİM BU KONUDA?ALMAM GEREKEN PARÇALARI BANA YAZABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM .ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESE. ;confused;

Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.

Lütfen Forum kurallarını okuyun

TORUN 12 CAL. TEK TETİK-ENJ.-SELL. SÜPER POZE
    SÜPER BAYARD İSPANYOL 12 CAL. ÇİFT TETİK ÇİFTE
    BREDA 16 CAL.76 CM TEK KIRMA(DEDE YADİGARI)
    HATSAN MOD 125 TH OPTİMA 3-9*32 DÜRBÜN

• dürbünün ayarını sabit tutabilmek için dampa kullana bilirsin genelde işe yarar
    http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…unt=&ID=141
    mermi olarakta mümkünse jsb kullan ama değilsede gamolardan birini kullan

• verdiğiniz linkte 2 adet dampa var.benim tüfeğime hangisini almam gerekiyor acaba.ilginize teşekkürler:)

• az önce dampa a siparişi verdim yatagundan.sanırım en iyisi bu markaymış,forumda yazılanlarda anladığım kadarı ile.ilginiz için teşekkürler. ½bay£bay`;

• mühimmat konusundada bi sorum olacak size;gram olarak çok çeşidi var bunların yapısal olarakta.kararsız kaldım. ;confused;

• jsb al, pahalı gelirse gama promagnum

Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş...
    Gamo CFX Royal .22 cal. (envanterde)
    Zoraki Hp 01 Light .177 cal.(envanterde)
    Hatsan Mod 95 SAS .177 cal.(envanterde)
    Walther Falcon (.22 cal) ; dampa ayak + tasco 3-9x32 (envanter dışı)
    Webley Raider Tekli (.22 cal);maderatör + Tasco 6-24x50 AOE(envan. dışı)
    Webley Patriot I. Nesil (.25 cal) + Walther Red Dot (orijinal) (envan. dışı)
    Crosman 1377c (.177 cal) + Özel Yapım Ayak + optima 3x7-20 dürbün (envan. dışı)

• Tüfek geldi mi :) Sana söylemeyi unuttum buradan ya ikinci el, yada yatagundan birinci el dampa al kesinlikle. O ayaklarla dürbünün durması zor oluyor. Gerçi ben pek kullanmadım ayakları.
    Pellet olarak fx çok iyi sonuçlar vermişti bende, o pahalı gelirse gamo promagnum hem tahribat hemde isabetlilikte fiyat performans olarak en iyi pelletti, elimde kalmadığı için onu gönderemedim. Grain olarak ise (ağırlık) 16 grain en iyisi sanırım, fx ve gamo promagnum 16 graindi.

I. Nesil Webley Patriot .22 cal. Tüfek - Hawke Sport HD IR 3-9x40 AO Dürbün
    Daisy Powerline 617x .177 cal. Tabanca
    Optima 3-12x44 AOE Dürbün

• henüz tüfek gelmedi dostum.ayrıca yatagundan bir dampa sipariş ettim.hepinize teşekkürler verdiğiniz destekten ötürü. :D