mrb arkadaşlar. pellet konusunda yardıma ihtiyacım var. uzun mesafe atışları için hangisini önerirsiniz? daha iyi 5.5 başka pellette önerilerinizi bekliyorum.
Uzun mesafe için gamo promagnum 5.5 15gr vs gamo long distance 5.5 22gr??
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hangi tüfekte kullanacaksınız?
-
pistonlu dami yoksa pcp demi kullanacaksiniz acaba ?
-
yaylıda kullanıcam.şimdilik kral var ama mod99a geçebilirim onun içinde önerebilirsiniz
-
Çapaksız promagnum.
-
çapaksız derken? dün silah dünyasına gittim pellet almak için orda gamo long distance pellet gördüm kafama takıldı onumu yoksa proyumu alayım diye ben yine proyu aldım ama long distance da çok mrk ettim ondan sizlere sormak istedim?
-
Pelletlerin birleştiği çizgi boyunca kurşun artıkları var, yine pellet eteklerinde de artıklar var. Long distance bence yaylı için biraz fazla ağır gibi.
-
himm banada ole geldi ama madem ole neden long distance diye cikarmislar,ozelligi nedir onu mrk ettim dogrusu
-
Yüksek ihtimal ağırlığından dolayı sapması düşük oluyor ama mod99 için biraz fazla gibi o pellet. Promagnum işinizi görür sanırım. Uzun mesafe dediğiniz ne kadar ki?
-
long distance 22grn bildiğimiz ts 22 bunlar gamonun yaklaşık 5 kutu kullandım patriotta açıkcası pistonluların en güçlüsü olmasına rağmen patriotta bile muazzam alçalma yapıyordu bu mühimmat krala epey ağır gelir birde uzun mesafe istiyorsanız ikis arasından mutlaka promagnumu seçin derim.99 sas alacaksanızda yine promagnum yada 22grn lerden daha hafif pellet kullanın derim 22grn ler ne kadar hassasiyet yönünden tatmin edici de olsa pistonlulardan ziyade pcplerin harcı.
-
bilgi icin cok tesekkurler arkadaslar yine aydinlanmis hissediorum kendimi