Selamlar. Bu sabah oldukça soğuk ve rüzgarlı bir hava olmasına rağmen grupman atışları yapmak geldi içimden. Bu havada atış mı yapılır diyecekler olacaktır. Bizim buradaki sanayi sitesinin alt taraflarında daha yeni yapılan dükkanlar var, daha önce oradan geçerken soğuk ve rüzgarlı havalarda burada atış yapılır diye düşünmüştüm. Bu gün atışları orada yapmak kısmet oldu. Hava 5-6 derece cibvarında idi. Ama yinede hem tüfeğin yeni oluşu ve bu hobiye duyduğum heyecanla atışlarımı yaptım.
AA_S4110_10m 2. ve 50m ilk grupmanlarım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eline sağlık güzel atışların olmuş mekanın da çok güzelmiş bedava dan poligonun var
-
elinize sağlık, atış yeriniz gerçekten güzelmiş. grupmanlar genelde iyi olmakla beraber, bipod yerine kum torbası gibi bir destek kullanırsanız daha küçük grupmanlar yapabilirsiniz gibime geliyor.
bu arada silahınızda hayırlı olsun.
-
elinize sağlık, atış yeriniz gerçekten güzelmiş. grupmanlar genelde iyi olmakla beraber, bipod yerine kum torbası gibi bir destek kullanırsanız daha küçük grupmanlar yapabilirsiniz gibime geliyor.
bu arada silahınızda hayırlı olsun.
Benimde atış sırasında farkına vardığım bir durumdu. Atışlardaki titreşimle bipod sanki zıplayıp ayakları açılıyor. Bir dahaki sefere dediğiniz gibi bir destek ile atış yaparım.
-
Elinize sağlık güzel grupmanlar çıkartmışsınız ama olmuyor böyle Condor almaya karar verdik insanı caydırıp en sonunda S410 aldıracaksınız cidden kararsız kalıyorum böyle olunca. S410 da yakından takip ettiğin bir silah gerçekten adamlar yapmış