- Resmi Gönderi
ben yarından itibaren çalışmalara başlıyorum recluse gelmeden 1 ton kadar pelet üreteyim bari anca yeter bana
Ben yataGun a 500 kg hemen alırım, 500 er kg da 5,5 ve 6,35 alırım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben yarından itibaren çalışmalara başlıyorum recluse gelmeden 1 ton kadar pelet üreteyim bari anca yeter bana
Ben yataGun a 500 kg hemen alırım, 500 er kg da 5,5 ve 6,35 alırım
desenize yeni bir marka doğuyor ASL PELETLERİ MESELA başarılarınızın devamını dilerim.
sevgiler
"SAM" Senol - Akif - Mustafa
ben yataGun markalı fason üretim isterim
Sam yang ,ın sam,ı yan sanayisi
o zaman hadi hayırlısı
sevgiler
Eskiden bizim çocukluğumuzda çok kulağıma gelirdi SAM füzeleri
Konuyu uzaktan uzaktan izliyorumda, ne kadar şevkiniz var pellet üretimine. Vallahi takdir ettim sizi
İnşallah güzel bir pellet üretebilirsiniz, 5.52 de müşteriniz olabilirim, özellikle, sapma yapmayan 16 grain civarı, sert pelletler tercihim
Hayırlısı olsun. Çok güzel girişimler emeği geceçek herkese çok teşekkürler. Bizim de kaliteli yerli pelletlerimiz var.Made in Antalya/Kemer
Benden başka 3d tasarımcılarda varmış forumda demek ki tebrik ederim...
benim kullandığım program kendi işime yönelik belki bilirsiniz,Gemvision matrix 6.03
Evet biliyorum sadece mücevher ve takı tasarımı üzerine bir programdı sanırım. Ben 3dsmax kullanıcısıyım. 2004'ten beri 3d animasyon ve katı modelleme üzerinde çalışıyorum...
4-5 gündür düşünüyordum pellet işini ne yapacağız diye, pellet yapımında kullanılan makineleri araştırdım ne yapabiliriz diye , Ama pek sonuç bulamadım. Aslında düzgün modelleme ve üretim yapılırsa , bol çeşit ve uygun fiyatlı olursa çok talep olacağını tahmin ediyorum. ben bile üretimi düşünebilirim
4-5 gündür düşünüyordum pellet işini ne yapacağız diye, pellet yapımında kullanılan makineleri araştırdım ne yapabiliriz diye , Ama pek sonuç bulamadım. Aslında düzgün modelleme ve üretim yapılırsa , bol çeşit ve uygun fiyatlı olursa çok talep olacağını tahmin ediyorum. ben bile üretimi düşünebilirim
benim bildiğim kadarı,kullanmakta olduğumuz standart peletleri,havalı pinomatik makinelerde üretiyorlar.
üst hazneden misket halinde konulan madeni kalıp içine alarak şekil veriliyor.
makinanın bir örneğini görebilsek keşke, yapılmayacak iş değil. Sadece yurt içine değil yurt dışanada hitab eder bence
buyrun bir örnek firma
Bu üretimi yapanlar öyle hassasiyete çokta önem vermiyorlar gibi pelletler o mesafeden düşerken deforme olabilirler etek ezilmesi gibi...
Paylaşım için teşekkürler, ben şöyle kocaman bi makina bekliyordum pekte öyle birşey değilmiş. acaba bu işi yapmak için makinalar hazırmı satılıyor yoksa sipariş üzerinemi imal ediliyor. Ben kurşunun önce eritilip sonra kalıplara döküldüğünü düşünüyordum ama anladığım kadarıyla öyle değil.
Bunun aslında el presi gibi olanı yapılabilir. Çıt çıt makinası gibi birşey...
Pellet kolay iş, heryerde var iyi kötü. Biz PCP tüfek yapalım
Pellet kolay iş, heryerde var iyi kötü. Biz PCP tüfek yapalım
Yaptıkta yaklaşık 20.000 pellet bile attık .