http://www.youtube.com/watch?v=g49ir-…feature=related
yapsınlar bunun aynısının havalısını verım 4 bin tl yada 2000 lıra olsun 4000 çok oldu
brownıg 22 cal. şu güzellige bakın.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
buyur 330 euro ya yanında ıvırı zıvırı da var
-
gerçekten güzel silah...
-
kadır bey madem 330 euroya buldunuz keske alsaydınız bıtmeden. ama olsun önemlı degıl türkıyede vergıler yüksek degıl , yakında türkıyeye gelır burdan alırız aynı fıyata
adamlara bakın ya, yaylı havalı tüfek fıyatına bu kalıtede yıvlı tüfek verıyorlar hemde brownıg. -
Malesef 9000 $ aldığım Sauer 202 S'in yurt dışındaki fiyatının 1500 - 2000 dolar olduğunu öğrenince biyerlerim uçukladı (dudaklarım ). Vallahi azdaha tüfekten soğuyacaktım...
-
Şarjör sistemi de çok farklı.
-
buyur 330 euro ya yanında ıvırı zıvırı da var
Bu tüfek TOZ 78-04M Amerika'da 300-400 dolar civarı satıyorlar. Şu an da bunu kullanan arkadaş Fransa'da yaşıyor ve orada kullanıyor. Oralarda tüfeğe susturucu takmakta serbestmiş...
-
acayip sessiz bir yivli av ruhsatı almak şart oldu
-
vallahı tüfegi alsan ruhsatı bır dünya para tüfegın kendısı bır dünya para , yanı yıvlı tüfek hep hayalım olarak kalacak sanırım.
-
- Resmi Gönderi
vallahı tüfegi alsan ruhsatı bır dünya para tüfegın kendısı bır dünya para , yanı yıvlı tüfek hep hayalım olarak kalacak sanırım.
LR22 nin ürettiği enerji 100 küsur fpe, sumatra 500 .25 te 100 fpe.
-
ucuza yıvlı bulduk ozaman desenıze mustafa abı. yıvlımı yıvlı, ucuzmu ucuz, ruhsat zaten yok.
-
- Resmi Gönderi
ucuza yıvlı bulduk ozaman desenıze mustafa abı. yıvlımı yıvlı, ucuzmu ucuz, ruhsat zaten yok.
Sumatrayı MKE ithal etse, kesin 5.000 USD den aşağı satmazdı
-
Abi aman duymasınlar. =)
-
Sumatrayı MKE ithal etse, kesin 5.000 USD den aşağı satmazdı
-
Kesin yaa 5000 $ dan aşağıya olmazdı üstüne üstlük yılda 200 pellet atma hakkımız olurdu işin en vahim tarafı.
-
birde pelletler rimfire olurdu tekrar dolduramazdık diyerekten suyunu çıkartalım
-
Aslında güzel tüfek ama aynı gücü üreten problem yaratmayacak (gürültü,ruhsat,vergi,penetrasyon vs.) PCP'ler var.Ama güzel mi güzel o ayrı:)Bu arada MKE'nin , en karlı satış yapan firma olduğunu da anlıyoruz. hehe
-
evet üstadım çok güzel tüfek . ağırlık boyut ıvır zıvır neyse de şu tipte güçlü bi pcp olsaydı fena mı olurdu
-
.22cal bir tufegi vardi arkadasin amerikadayken bunlari havali tufek gibi alabiliyoduk Wall-Mart tan tabi ben 19 yasimdaydim 21+ olmak lazim yivli alabilmek icin ,ama Montanada az da kullanmadim cok guzel silahlar bit kadar mermileri var 100fpe gucleri var bir orman vardi orda yerde kumdan cok boskovan hafta sonlari giderdik crosman 1000x ler bide .22 winchester ammada eglenirdik keske ulkemdede kullanabilseydim
-
temzi bir 22 lr arıyorum, satmak isteyen veya haberdar olan olursa pm atarsa sevinirim.
-