http://www.youtube.com/watch?v=2t4ddizqaok
Yok böyle bir bıçak... İllaki istiyorum ama sıfırı yok saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
http://www.youtube.com/watch?v=2t4ddizqaok
Yok böyle bir bıçak... İllaki istiyorum ama sıfırı yok saygılar
ikinci elde böyle bir bıçağa nekadar verilebilir merak ettim?
adam jiletçi mi tövbe tövbe şişe kesildiğini bile anlamadı
Yuh diyorum başkada bişey demiyorum bu ne be bu tür videoları katanalarda görürdüm genelde. Bu kadar ufak bir bıçakla böyle bi deney.....biraz keskinliği abartmışlar...
saygılar.
Keskinlikten ziyade bıçağı kullananın marifeti ön planda,
Hem kol hızı hemde bıçağın temas anında bilek hareketi ile bıçağın temas anındaki hızını maksimumda uygulamış, merminin yüksek hızda camı çatlatmadan delmesi gibi.
Microtech bıçaklarının keskinliklerine süphe yok ancak keskinlik diyince şu 2 video aklıma geliyor.
ikinci elde böyle bir bıçağa nekadar verilebilir merak ettim?
2. Elde bile bulmak neredeyse imkansız koca ebay de bile 1 tane mevcut kargo dahil 300$ . Saygılar
Yuh diyorum başkada bişey demiyorum bu ne be bu tür videoları katanalarda görürdüm genelde. Bu kadar ufak bir bıçakla böyle bi deney.....biraz keskinliği abartmışlar...
saygılar.
Son derece güzel ama değil mi? Saygılar
İkinci videoda adam fizik kurallarını alt üst etmiş .. bu bıçağın malzemesi neymiş öle iridyum mu ozmium mu nası bişeymiş bu
saygılar.
Bu adamlar bu bıçakları neyle biliyor acaba...
işten hiç anlamayan biri olarak lazerle deyip geçiyorum yerli üretimde böyle bıçaklar varmıdır acep?
Kiku bıçaklarını Japon bıçak ustası olan Kiku Matsuda tarafıntan tek tek elle üretiliyor keskinlikleriyle ün yapmış sanat eserleri.
Bileme şekli katanalarla aynı Hamaguri-Ba şeklinde.Kullanılan malzeme OU-31,D2,v10 çelikleri
şeklinde bir kaç farklı taş ve bir kaç farklı işlemden daha geçiyor
Haftasonu pet şişelerle biz de deneyelim bakalım ne olacak. En kötü ihtimal şişeyi fırlatır atarız
Evet Kamuran senin döner bıçağıyla bir dal istersen
hayran kaldım.bunnlar kadar olmasa da bunlara yakın cabelas tan alabileceğim bıçak önerebilecek varsa 100 dolar a kadar olmak kaydıyla çok memmun olurum.
hayran kaldım.bunnlar kadar olmasa da bunlara yakın cabelas tan alabileceğim bıçak önerebilecek varsa 100 dolar a kadar olmak kaydıyla çok memmun olurum.
Cabelasta spyderco ve sog'un güzel keskileri var.
Ama çakıyı yada bıçağı ne amaç için istiyorsunuz? Günlük kullanım için mi? Av için mi? Survival kullanım için mi?
Birde yurtdışından geldiği için gümrüğe takılma riski var.
Daha çok av ve kolleksiyon amaçlı istiyorum.Ama gümrüğe takılma sorunu varsa şimdilik kalsın.Teşekkürler.
sustalı akar