Dikkat ederseniz şu an satılıklar bölümünde bir fx t12 ilanı var uzun süredir bir çok kişi gibi ben de takip ediyordum.
Durum şu ki bu sabah yaptığımız konuşmada anlaştık. Tüfeği o kadar çok almak istiyordum ki elimde ne varsa zaten 1 haftadır satılıktaydı ve alel acele satışını gerçekleştirdim. ASlına bakarsanız yok yere gitti. Satıştan aldığım para üzerine biraz borç tüfeğin parasını denkleştirdim arkadaşın verdiği hesaba onun adına havale yaptım. Sonra ne mi oldu arkadaş bir sebepten dolayı vaz geçtiğini söyledi. Parayı hesabıma geri geçti ne bir mesajıma ne de telefonuma cevap verdi.
"senaco" isimli bu arkadaşın gerçek ismini ve satıştan vaz geçme nedenini burada vermeyeceğim.
Şimdi ne oldu ben dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan oldum tabiri caizse. Zarara uğradım moralim bozuldu.
Yaptığım maddi zararın yanı sıra insanların söz vermeyi bu kadar hafife almalarına anlam veremedim ben tüfeğimi henüz kargoya vermedim ama vereceğim. parasını almasamda
Neden?
Çünkü "söz" verdim.
Şimdi bu kişiye bana uğrattığı zarar için eğer birazcık ahiret inancı varsa hakkımı helal etmiyorum. Üzgünüm kızgınım. Bu sitede 2008 yılından beri faalim henüz böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Başıma gelen olay şahsidir tüm forum üyelerini ve yöneticilerini tenzih ederim
Saygılarımla
Samet MERCEMEK