Perşembe günü sahibinden de bulduğumuz bir aracı almak için Adanaya gittim, bir gün önceden Togay'a Adanaya gideceğimi söylemiştim, Adana da aracın satışını almak için noter e gittiğimizde Togay kardeşimde saolsun Mersinden kalkıp yanımıza gelmişti bile , işleri hallettikten sonra söylemesi ayıp Togay bizi adananın meşhur kebapçılarından birine götürdü :)yav kardeşim bu kadarda olmazki artık, yemekle birlikte gelen , ezmeler,salatalar , yeşillikler , közde pişmiş sebzeler bile tek başına ziyafet sayılır, kebaptan bahsetmeye gerek bile yok:)
Daha sonrasında Tarsus a geçtik ve orada Arif' le (Kuatele) buluştuk. Saolsunlar tam 12 yıldır görmediğim, adresine telefonuna ulaşamadığım bir arkadaşımın izini bulmama yardım ettiler, kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Bu arada yıllardır görmediğim arkadaşım Mersindeymiş, Arif'i Tarsus ta bırakarak hemen Mersine hareket ettik ve arkadaşımı bulduk, onunla bir müddet sohbet ettikten sonra yanından ayrıldık.
Daha sonrasında Mehmet Rıza abinin ofisine geçtik , kendisiyle kundaklar , ağaçlar , havalı silahlar hakkında sohbet ederken Veysi (Kadra47) de bize katıldı, uzun bir muhabbetten sonra Ankaraya yola çıkmak için kendilerinden müsade istesemde bi şalgam içmeden seni bırakmayız dediler (bu arada hanımın telefon baskısı maksimum seviyeye çıkmış durumda ) Neyse dedik, şalgamı içeriz sonrada yola çıkarız diye düşünürken meğer tantunicinin yolunu tutmuşuz
Tantuniciye gittiğimizde siparişler verildi biz yine hararetli bir muhabbete daldık, muhabbet sohbet derken 1,5 çift lavaşlı tantuniyi nefis şalgamla gövdeye indirivermişim (ne yapayım abi hayatımda yediğim en güzel tantuniydi). Sonra çaylarımız geldi ve tekrar sohbet başladı. Hemen yer kalkarız diye düşünürken sanırım tantunicide 1-1,5 saat geçirdik.
Ve ayrılık vakti geldi çattı, imkan ve zamanım olsa kendileriyle çok daha uzun süre vakit geçirmek isterdim.
Geriye dönüp baktığımda bir günün içine ne kadar çok şey sığdırmışım diyorum, burada atladığımız birkaç şey daha var Togayla Adana'da Amerikan pazarını dolaşıp çakı,bıçak bir kaç malzeme aldık, onun öncesinde yine Adanada ki bir av bayisi abimizi ziyaret ettik.
Az daha söylemeyi unutuyordum Veysi kardeşim kendi söylememiş ama buradan affına sığınarak ben söylüyorum, Kendisi sanırım 23 günlük baba, Allah bağışlasın iki tane nurtopu gibi oğlu olmuş Allah analı babalı büyütür inşallah. Vatanına, milletine ,Anasına , babasına hayırlı evlatlar olurlar inşallah.
Buradan Togay'a, Arif'e, Mehmet Rıza abiye ve Veysi Kardeşime hoş sohbetleri ve misafir perverliklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda Çukurova ekibini'de Ankarada görmeyi ümit ediyorum.
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/2vn4b28.jpg]