19 mart 2011 buluşma fotoğrafları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kendine haksızlık etme kardeş. Çok karizma çıkmışşın resimlerde
-
Kendine haksızlık etme kardeş. Çok karizma çıkmışşın resimlerde
Çok teşekkür ederim abi. Saygılar
-
harbiden karizmasın
-
-
fotoları göremiyorum hatta videolarında oldugunu soyleyenler var onuda göremiyorum
-
Film afişi gibi olmuş bu resim.
Ozan abi tekrardan sana ve resimleri çeken arkadaşlara teşekkür ederim.
Bere bana hiç yakışmamış onu farkettim :)) bende de bir sürü fot. var, ilk buluşmaya bilgisayırımı ve harddiskimi getireceğim. İssteyenler flaş belleklerini getirsinler. Özay abi senden de bu görüntüleri alalım getir buluşmaya da
Ozan abiden hayır yok , resimleri alabilirsen banada ulaştırırsın dimi Erdinç abi
-
ayıpsın levent göndermezmiyim kardeşim, netten göndermeyi beceremezsem adresine cd olarak yollarım
-
ayıpsın levent göndermezmiyim kardeşim, netten göndermeyi beceremezsem adresine cd olarak yollarım
Saol abi teşekkür ederim ilgin için. -
Aynı güne ait bir foto da benden. Mekan farklı (Abant) iki oğlumla birlikte
[Resim Engellendi: http://img683.imageshack.us/img683/3340/dsc09188e.jpg]
-
fotografları tek bir şartla getiririm erdinç bana özay değil de ozan abi dediği zaman erdinç kardeşim kızmazsın umarım.videolar işleniyor.
fotografları bir cd yapacam videolarla birlikte getiririm bol bol kopyalarız
sevgiler
-
Mustafa Serdar Bey'i de merak ediyorum. Aslında işlerimi yoluna koyduğumda ziyaretine gideceğim İstanbul'a ama burda bir resmi varsa nasıl görebileceğimizi söylerse yada resim koyarsa memnun oluruz ( Genel konuştum ama eminim diğer arkadaşlarda merak ediyordur )
Başka bir fikrim de burdaki mevcut fotolar veya eksik olup sonradan eklenecek fotolar fotomontajla birleştirilip geniş bir Airgunturk ailesi resmi haline getirilebilir. Resimde isimler etiketlenebilir yada altına not olarak yazılabilir. Çokmu meraklıyım ne
-
OZAN ABİİİİ nick in de ozzy yazınca ordan çağrışım yapıyor birdaha demem komutanım :)) abi c.tesi nöbetçisin demek valla üzüldüm ya. Ama gelecek olursan senin için pazar günü de gelirim
-
OZAN ABİİİİ nick in de ozzy yazınca ordan çağrışım yapıyor birdaha demem komutanım :)) abi c.tesi nöbetçisin demek valla üzüldüm ya. Ama gelecek olursan senin için pazar günü de gelirim
kardeş mustafa beyle tanışmak maksattı kaçırdık canımız saolsun sizlerle devamlı irtibattayız zaten.hani pazaar günün de tanıtıma devam derseniz.nöbetten çıkar çıkmaz oradayım değilse istirahate devam edecem .sizlere iiyi atışlar bari bol bol fotograf ve video çekinde birşey kaçırmamış olayım
sevgiler
-