- Resmi Gönderi
Değerli Arkadaşlar, (Samyang ön sipariş veren)
Bugün bir bilgi geldi Koreden,
Şuanda yolda olan Samyang tüfekler (malumunuz tamamını ön siparişle satın aldınız) de kullanılan kundaklar kayın, fakat bugün gelen bilgide, ilk siparişim olmasından dolayı, bir jest olsun diye 6 - 7 tanesi (Hangi model yada kalibrelerde bilmiyorum) normalde 150 USD farklı olması (pahalı) gereken Ceviz kundak olarak gönderilmiş.
Şimdi bu ilk parti gelen silahların tamamı satılmamış olsaydı, bu jest YataGuna yapılmış olduğu için doğal olarak bende Ceviz kundak olanları farklı fiyattan satışa sunacaktım ama şimdiki durumda tamamı satılmış olduğu için, bu jest doğrudan sizlere yönelik olmuş oldu.
İyide şimdi kimler bu jestten faydalanacak? ...
Ben yanıtı buldum, herkes kendi şansına güvenecek ve bende kesinlikle kutuları açmadan sizlere sevkini yapacağım, sonrasında sanırım şanslı olan Arkadaşlar forumda açıklayacaklardır, bizlere onları çekik gözlü sevgilileriyle tebrik etmek kalacak.
Not: Ofisimize gelerek teslim alacak arkadaşlarımda bilmeliki, kutular şirkette açılmayacak.
Teşekkür: Buradan Akif kardeşime Kore ile mükemmel iletişimi için teşekkür ederim.