Sen bileğe kuvvet, kendi kundağını kendin yaparsın
Epeydir uğraşmamıştım bu işlerle, aslında güzel de olur. Başlığı ilk gördüğümde hayırdır inşallah demiştim ama sorun bu ise biz daha zor durumların da altından kalkarız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sen bileğe kuvvet, kendi kundağını kendin yaparsın
Epeydir uğraşmamıştım bu işlerle, aslında güzel de olur. Başlığı ilk gördüğümde hayırdır inşallah demiştim ama sorun bu ise biz daha zor durumların da altından kalkarız.
Bu asyalılar Türkleri Çok mu seviyor ne
koreliler özellikle türkleri cok severler
kore savaşındaki yardımlarımızdan dolayı sanırım o zamanlardan beri türklerle kardeşiz biz derler.
kanadadayken tanıştığım bütün koreliler böyleydi
zaten cok nazik insanlar
Güzel haber, bakalım kimlere kısmet olacak...
Bir an için büyük bir sevinç ve heyecan kapladı içimi, ama sonrası hüsran oldu:(
Bende hiç ceviz kundak kullanmamıştım. Bunun ceviz olmasını çok isterdim.
Bende hiç ceviz kundak kullanmamıştım. Bunun ceviz olmasını çok isterdim.
tamer bey belkide bugün dilek kapınız acıktır .olabilir neden olmasın
koreliler özellikle türkleri cok severler
kore savaşındaki yardımlarımızdan dolayı sanırım o zamanlardan beri türklerle kardeşiz biz derler.kanadadayken tanıştığım bütün koreliler böyleydi
zaten cok nazik insanlar
Bİldiğim kadarıyla aynı ırktan geliyoruz
Bİldiğim kadarıyla aynı ırktan geliyoruz
iyiki adamlar tamamını ceviz göndermedi yoksa siz bizi akraba bile çıkarırsınız
iyiki adamlar tamamını ceviz göndermedi yoksa siz bizi akraba bile çıkarırsınız
Kızılderililerde akrabamızmış, neyapsakki onlardanda silah alsak ceviz kundaklı bir güzel gönderirlermi?
Kızılderililer den ancak ceviz saplı tomahawk gelir.:)
haydi haydi şanslı arkadaşlara hayırlara vesile olsun diyorum
koreliler sağlam iş yaparlar,bakın ben 7 yıldır onların yaptığı motora biniyorum seleside ceviz.
eğer 22 ler ceviz cıkarsa en beleş benimki olur herhalde şenol akın kardeşim sağolsun allah herkese boyle guzel dostlar versiiiin amiiin
22 ler degil turgay,357 ler cevizmiş
rivayet çok,ama umut fakirin ekmeği
Karbinleri de yapacak odun bulamayıp suntadan kesmişler diye duydum Neyse Kamuran ona bir kundak yapar cevizden.
Murat ben de carbinlerin sunta değil de Lamine Kundak olduğunu duydum
bende duydumki sadece bir adet 6.35 ile bir adet 357 ceviz geliyomuş , 6.35 uzun model ayarlı kundak olanından, efendime söliim onlarında üzerine S.H. yazmışlar ne demekse
mustafa abi 22 ler ceviz heralde demisti:) neyse tüfekler elimize ulasınca neyin ne oldugunu görecez zaten
Silahların kutularının üzerinde kalibresi, seri numarası vs... yazmıyor, mecburen kutuları açıyorum seri numaralarını okuyabilmek için modelini bilebilmek için,
İyi haber, Ceviz kundaklar karışık, hepsini henüz kontrol etmedim ama sumatralarda da Recluselerde de Ceviz kundağa rastladım.
Kötü haber, bugün herkesin silahını kargolayabilmem imkansız, bir kısım yarına kalacak, Lütfen Telefon yada mesaj ile öncelik istemeyin, öncelik tamamen sipariş sıralamasına göre yapılacak, hatta ceviz olanlarıda sipariş sıralamasına göre göndereceğim, yani ilk sipariş verenlere göre hareket edeceğim.
Bu arada 5,5 (.22) kalibre olanların şarjörleri çelik ve plastik birleşimi.
[Resim Engellendi: https://www.yatagun.com.tr/BDSamyang_Sumatra_2500_5,5_Magazin.jpg]