Belki Carbinlerde de ceviz vardır... Umut fakirin ekmeği
Zor bir durum ama çözüm kolay.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Belki Carbinlerde de ceviz vardır... Umut fakirin ekmeği
Ah kamuran Ah
Paketleri tek tek açıp, kutularının üzerine kırmızı keçe kalemle kalibresini, seri numarasını, cevimi kayınmı ve ADJ mi STD mi yazıyorum ve şu ana kadar açıp kapattıklarım 5,5 - 6,35 ADJ olanlara tesadüf ettim, hepsi Ceviz, şimdi birtane Carbin 5,5 açtım Ceviz çıktı henüz kayın kundağa rastlamadım. -
- Resmi Gönderi
Fakat Kamuran, çok samimi bir itirafta bulunayım, ben işçilik ve kalite olarak bu seviyede beklemiyordum, gerçekten elinize alıpta incelediğinizde ki onlarca kore malı elimden geçti, ben bunlardaki gibi ince hassas işçilik görmedim, Bana göre 10 üzerinden 10.
Dehşet bir güç (Carbin 5,5 peletsiz test atışı yaptım, ciddi ciddi tepiyor) ses öyle böyle değil, kulaklar resmen çınlıyor.
-
O zaman silahlar gelince evde deneme atışı yapmamak lazım
-
- Resmi Gönderi
O zaman silahlar gelince evde deneme atışı yapmamak lazım
Carbinlerinde tamamı Caviz
-
yani tüm gelenler ceviz ozaman
-
Carbinlerinde tamamı Caviz
Mustafa abi silahların gönderiliyor olasından sonra bu gün duyduğum en güzel haber.....
-
- Resmi Gönderi
yani tüm gelenler ceviz ozaman
Arkadaşlar, gerçekten sürpriz oldu, Silahların tamamıda C E V İ Z
Yani birinci partiye iştirak edenlerin hepside şanslı.
-
Arkadaşlar, gerçekten sürpriz oldu, Silahların tamamıda C E V İ Z
Yani birinci partiye iştirak edenlerin hepside şanslı.
-
Çok şık bir hareket. Kayın olsun ceviz olsun alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
-
mustafa bey sumatra siparisi veren forum uyelerimiz baslıgındaki isimlerin önüne kargoya verilenlere bi (+)koysanız guzel olur gibime geliyor
-
- Resmi Gönderi
mustafa bey sumatra siparisi veren forum uyelerimiz baslıgındaki isimlerin önüne kargoya verilenlere bi (+)koysanız guzel olur gibime geliyor
Ömer arkadaşımız dışında herkesin kargosu yola çıktı, Ömerin durumu vahim, kendisini 3 saattir cep telefonundan arıyorum, çalıyor cevap vermiyor.
Silah almayıpta son iki gün içinde Samyang ürünü alanların kargolarını gönderemedim, kusurumuza bakmasınlar, yarın kargolayacağız.
-
Silah almayıpta son iki gün içinde Samyang ürünü alanların kargolarını gönderemedim, kusurumuza bakmasınlar, yarın kargolayacağız.
sağolun mustafa bey
cumartesi buluşmasında silahsız kalacağım zannıyla epey canım sıkılmıştı
şimdi ferahladımbuluşmada görüşmek üzere
selam ve saygılarımla. -
Evet herkese hayırlı olsun güzel bir jest oldu ,mustafa bey bana ulaşamıyordu telefon evde kaldığı için ancak şimdi görüştük ve çok sevindim biraz sohbet ettik sabırsızlıkla bekliyorum tüfeği...
-