- Resmi Gönderi
Kulağıma uzaklardan ud sesi eşliğinde hoş bir sadâ geliyor, dostlar muhabbete dalmışlar, sobada yanan odunun çıtırtıları ve yanağımda hissettiğim sıcaklığı, ama nedense ayaklarım üşüyor...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Kulağıma uzaklardan ud sesi eşliğinde hoş bir sadâ geliyor, dostlar muhabbete dalmışlar, sobada yanan odunun çıtırtıları ve yanağımda hissettiğim sıcaklığı, ama nedense ayaklarım üşüyor...
Evet Haklısınız Mustafa bey bende duydum Ud sesini
Original Video - More videos at TinyPic
görevde olmasaydım bende gitarı kapar gelirdim meşk de yapardık ama maalesef gelemiyeceğim size iyi buluşmalar dilerim
sevgiler
görevde olmasaydım bende gitarı kapar gelirdim meşk de yapardık ama maalesef gelemiyeceğim size iyi buluşmalar dilerim sevgiler
Sen yinede gitarı al gel akşam 18.00 de gelsende olur.
Sen yinede gitarı al gel akşam 18.00 de gelsende olur.
cumartesi komple yokum mustafa bey anca pazar sabahı kısmet bazka zamana ama derseniz ki bizim atışlar sabahlara kadar devam edecek sabah hepinizi toplamaya gelirim oralardan
sevgiler
Muhtemelen Emre (Kostok) ve bende geliyoruz.Ankara'daki ve diğer illerden gelen dostlarla tanışmak harika olacak.
Muhtemelen Emre (Kostok) ve bende geliyoruz.Ankara'daki ve diğer illerden gelen dostlarla tanışmak harika olacak.
Ooooooo ayaklarımın üşümesi azalıyor.
Gelmenize çok sevindim, sanal alemin ötesine geçip, yüz yüze tanışmak güzel olacak...
arkadaşlar bugün saat 13.30 gibi ps de olacağız, yardıma gelmek isteyen arkadaşları bekleriz
Büyük ihtimalle ordayım. Saygılar
Abi çok sevindim filintaları aramızda görmek bizi çok mutlu eder
Uzun zamandır havalı silahlar ile ilgilenemiyorum. Cumartesi öğlene kadar çalışmama rağmen, öğleden sonra ben de size katılıp sizlerle tanışmak ve havalı silah sevdamı tekrar canlandırmak istiyorum. Sizler içinde bir mahsuru yok ise ve bir aksilik olmaz ise öğleden sonra katılım sağlayacağım.
Uzun zamandır havalı silahlar ile ilgilenemiyorum. Cumartesi öğlene kadar çalışmama rağmen, öğleden sonra ben de size katılıp sizlerle tanışmak ve havalı silah sevdamı tekrar canlandırmak istiyorum. Sizler içinde bir mahsuru yok ise ve bir aksilik olmaz ise öğleden sonra katılım sağlayacağım.
Hiç Bir mahsuru yok,,Yeni hobidaşlarla tanışmaktan mutluluk duyarız.
Abi çok sevindim filintaları aramızda görmek bizi çok mutlu eder
Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyarız..
Öğretmen işini hallettim, ne işim var benim kadınların arasında diyerek olaydan yırttım sabah erkenden mekandayım.
Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyarız..
Teşekkürler
bizde yüzyüze tanışmaktan mutlu olacağız
görüşmek üzere
ben de inşallah öğleye doğru gelebileceğim
yemekhaneden boş gazoz şişesi ayarladım (500 kadar)
ama hepsi de cam
mahsuru yoksa getireceğim
kırılınca kirlilik olur diyorsanız getirmem
saygılarımla.
helal, doğru karar. biz gelemedik bari siz gelinde tanışalım
Daha Çok Gösterben de inşallah öğleye doğru gelebileceğim
yemekhaneden boş gazoz şişesi ayarladım (500 kadar)
ama hepsi de cam
mahsuru yoksa getireceğim
kırılınca kirlilik olur diyorsanız getirmem
saygılarımla.
siz gelin, şişeleri boşverin.