teşekkürler osman abi ben eminim mükemmel bir buluşma ve harika bir gün olacak sabırsızlanıyorum...ayrıca ozan abi sana da teşekkürler
26 Mart 2011 - Mustafa Serdar ile YataGun'un Samyang ve Hawke Tanıtım Buluşması
-
- AGT TEAM
-
serdarhavsut -
23 Mart 2011 15:39
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yarım gün mesai koydular Bankada ama öğleden sonra gelirim Mustafa bey ve diğer arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar, ben kızımla geliyorum, bir arkadaşımız da eşiyle geliyor, hatta Master Akif beyde eşiyle geliyor, Lütfen eşiyle gelebilecek arkadaşlarda kazaklık yapmasınlar.
-
Yarın inşallah bende geliyorum... Öğleye kadar iş yerinde olacağım öğleden sonra katılırım.. Çift olarak geliyoruz..
Sürekli okuyordum çok bir katılımım olmadı (heves çok ama bilgi malesef ) , bir çok paylaşımdan çok şeyler öğrendim inşallah fiilende tanık olurum.. -
uyku tutmuyo anasını satayım :)) çocukluğumda bayram arefelerinde de hiç uyuyamazdım, şimdide öyle oldu :))
-
Ankara Team üyesi arkadaşlar, tabure, katlanır sandalye,masa vs. getirebilirlerse cok iyi olur.
-
uyku tutmuyo anasını satayım :)) çocukluğumda bayram arefelerinde de hiç uyuyamazdım, şimdide öyle oldu :))
Aynen für alaynen. Saygılar
-
Aynen für alaynen. Saygılar
Ankara Team üyesi arkadaşlar, tabure, katlanır sandalye,masa vs. getirebilirlerse cok iyi olur. Uyku tulumu olanlarda mutlaka getirsin söylemlere göre ayakta uyuyanlar olabilir
-
Bende uç tane portatif sandalye var onları aldım , ama hedef icin eski tencere tava bulamadım yarın elemanları sinamak gerekecek, bakalım güçleri neye yetiyor
-
Yahu beni de uyku tutmadı ama yatmak lazım, sabah erken evden çıkmak lazım.
-
bensiz buluşma ha ben size sormazmıyım arkadaşlar benim yerimede eğlenin.osman abi torpi yapın anlamında demedim arkadaşımın ikinci gelişi olacak çekinebilir bu yüzden o mesajı yazdım
sevgiler
-
bensiz buluşma ha ben size sormazmıyım arkadaşlar benim yerimede eğlenin.osman abi torpi yapın anlamında demedim arkadaşımın ikinci gelişi olacak çekinebilir bu yüzden o mesajı yazdım
sevgiler
Yavvvv Şaka söyledim..neye torpil yapacağız.. gelenin başımızın üstünde yeri var. Sanada rapor alalım ,,sende gel olmazmı?
-
ah abi ah içim gidiyor ama görev görevdir biz bunu biliriz vatan kutsaldır meselesi
sevgiler
-
ah abi ah içim gidiyor ama görev görevdir biz bunu biliriz vatan kutsaldır meselesi
sevgiler
Haklısın,, Ancak böyle bir etkinliğide her zaman yapamıyoruz..Gerçi sen imkanları denemişindir ama,Bir arkadaşından rica etsen nöbet değişimi yapsan olmuyormu.?gönlümüz seninde katılmanı ister.
-
- Resmi Gönderi
Yahu benide heyecan uyutmadı, yattım 2 saat sağa dön sola dön boş yatakta , sonunda kalkıp bilgisayarı aldım kucağıma hepiniz buradasınız, daha ben birde şimdi 450 km direksiyon sallayacağım.
-
Yahu benide heyecan uyutmadı, yattım 2 saat sağa dön sola dön boş yatakta , sonunda kalkıp bilgisayarı aldım kucağıma hepiniz buradasınız, daha ben birde şimdi 450 km direksiyon sallayacağım.
Mustafa bey,,uyuyamıyanlara uyku tulumuda ayarlayacağız..gün boyu uyuyabilirler..sizinle beraber 4 oluyor,uyuyamadığını yazan.
Sizin ve diğer sehirler arası gelecek arkadaşların yolculuklarıda, rahat ve sorunsuz geçer umarım. -
Yine güzel bir paylaşım olacak.Katılmak mümkün olmasada Bursa team olarak herkeze çok çok selamlar.
-
Saatlerdir bekliyorum buluşmadan ne bir fotoğraf var ne bir haber bence köfteler henüz bitmedi.
-
Saatlerdir bekliyorum buluşmadan ne bir fotoğraf var ne bir haber bence köfteler henüz bitmedi.
bence de bitmemiştir köfteler çatlıyacam burada gidemedim ya nispet yapıyorlar
-
aldığım habere göre ankarateam ve diğer arkadaşlar top yökün anıtkabire çıkmışlar,resim çekiniyorlarmış
-