Bear Gryllsin yeni bıçağı, Gerber tarafından üretilmiş.
Bear Grylls Ultimate Survival Knife
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Güzel bıçak yapmışlar..
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Güzel bıçak yapmışlar..
Amazon.com da 50 usd gibi bir rakama satılıyor. Türkiye Gerber&Winchester Distribütör'ü Zirve ithalat sitesinde diğer ürünlerini de görebilirsiniz.
-
hoşuma giden bıçaklardan ama daha ülkemizde satısını görmedim zirve ithalatta da gördüm ama daha satışa başlamadılar herhalde
-
-
60$ lık bıçağa 250 lira güzel fiyatmış gerçekten.
-
60$ lık bıçağa 250 lira güzel fiyatmış gerçekten.
Şimdi bu parayı verip satın alan da olur Saygılar
-
Ürün fiyatı bir yana...
Açıklamada ki mükemmel Türkçe için sağolsunlar. -
Ayrıca sipariş vermek isteyen varsa beraber bir tane de ben alabilirim.e bay de kargo dahil 50 dolar.
Almak isteyen olursa haber bekliyorum. -
Ürün fiyatı bir yana...
Açıklamada ki mükemmel Türkçe için sağolsunlar.
Google ceviri kullanmislar -
Arkadaşlar tam olarak bu tarz bıçaklar olmasada ülkemizde çok kaliteli,işlevsel bıçaklar üretiliyor,üstelik 30 40 TL gibi rakamlara bu bıçakları satın alabilirsiniz,böyle bir üreticiden 2 farklı ürün almış birisi olarak son derece memnun kaldığımı belirtmek istiyorum,başka bir konuda da aynı durumdan bahsetmiştim,bıçaklara ilgi duyan hobidaşlarımız için biraz araştırmalarını tavsiye ederim,sonuç olarak herkes Yatagun gibi bir politika izlemiyor,60 USD fiyatlı bir ürünü 250 TL fiyatla satmak neyse de satın almak bana tuhaf geliyor
-
50 - 60 USD lik bir bıçağa 250 TL gerçekten uçuk bir rakam. TÜRKİYE' deki satıcısından özellikle almamak lazım ki bazı şeyleri anlasınlar. bu tür şeyler arz-talep meselesi, arz olduğu sürece daha bizi çok keklerler.
-
Haklısınız,talep olmasa bu kaptırmalar yaşanmaz,ederi buysa alınır elbet ama kazıklanmak farklı bir olgu,250 TL gibi bir rakama Yatağan alınır değil bıçak,reklam gibi olacak belki ama bıçakları seven arkadaşların Cansan bıçaklarına bir göz atmasını tavsiye ederim
-
Bence de o fiyata 3 tane Bora alırım yıllarca kullanırım. Gerberin diğer ürünlerinde bu kadar fark yok nedense.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bunu bende görmüştüm Memet.
Sanırım bıçağın tanıtımında geçen "stainless steel hammer" ı uygulamalı olarak görmek isteyen biri kaptırmış kendini ve bıçağın sapı ile çivi cakmayi denemiş -
Belki de sadece raptiye ve cam çivisi gibi şeyleri çakmak için tasarlanmıştır Yazık bu kadar para verdikten sonra böyle bir kırım, epey moral bozucu olurdu.
-
Kafaya koydum alacağım bir tane ama ilginçtir ki ''buy it now'' fiyatı kargo dahil 49.99 dolar üründe Türkiye yi seçince 13 dolar kargo parası istiyor.
-
Sonunda merakla beklediğim kargomu bugün gidip ptt gümrüğünden aldım.
Buraya ilk yazıldığı günden beri sürekli aklımı tırmalıyordu e birde "Ayı Bill" hayranı olunca bu bıçak şart olmuştu sanki benim için.
Daha ambalajını açmadım iş yerine doğru gidiyorum ama ilk izlenimlerime göre oldukça kaliteli görünüyor."Ağır mal kaliteli olur" derler ya ağırlığı da baya var...
iyice ayrıntısı ile inceledikten sonra yine yazarım birşeyler.. -
Hayırlı olsun, izlenimlerini bekliyoruz. Saygılar
-