Bugün benim yakışıklıyı ( yeni gelenlerin yanında emektar ) ,afrikalı, büyücü sevgilisiyle tanıştırıp limitlerini ölçtüm.
Sonuçlar İlk ölçümlerde 881-887 fps çıktı. Solid leri ufak bir operasyonla kalibre edip , tekrar ölçüm yaptığımda 230 barda 932 fps seviyesini bazende üzerini gördüm
Sonuçta 86 fp a yakın bir güç ve işte muhteşem ikili !
Tahribat konusundaysa ikilinin neler yapabildiğini anlatamam ! Mutlaka yaşamalısınız .....
[Resim Engellendi: http://i54.tinypic.com/somfyh.jpg]
[Resim Engellendi: http://i53.tinypic.com/2ur74u9.jpg]
MUHTEŞEM İKİLİ ve 85,6 FP !
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
- Resmi Gönderi
E artık YataGun bunuda ithal edip, birde üzerine kalibrasyonunuda yapsa ve satışa sunsa tadından yenmez
-
Bu günleri de görecekmişiz meğer. Emeği geçen herkesi canı yürekten tekrar kutluyorum.... Söylenecek başka da söz yok bence....
-
E artık YataGun bunuda ithal edip, birde üzerine kalibrasyonunuda yapsa ve satışa sunsa tadından yenmez
YataGun bunuda ithal etsin derken?
Lütfen ayrıntılı bilgi alabilirmiyiz Mustafa Bey Amca Yoksa yeni bombalar mı var? -
Arazide görüşürüz abi ayarla kendini...
-
yok sevmedim ille de 1000 fps olacak küsuratları sevmiyorum ben.
önceden 16 graini 1000 atalım diyorduk kesmedi, 21 i 1000 fps attık o da kesmedi, sonra 30 graini de 1000 attık o da kesmedi şimdi aslında 44 graini de 1000fps atsak daha yok mu diyeceğiz???
yap bir masterlık da görelim
-
yok sevmedim ille de 1000 fps olacak küsuratları sevmiyorum ben.
önceden 16 graini 1000 atalım diyorduk kesmedi, 21 i 1000 fps attık o da kesmedi, sonra 30 graini de 1000 attık o da kesmedi şimdi aslında 44 graini de 1000fps atsak daha yok mu diyeceğiz???
yap bir masterlık da görelim
Ver gazı mahmut ver gazı ! sen istedinya ibreyi 1000 e vuralım pazar günü.
-
Akif Hocam,hayırlı uğurlu olsun.