Hayırlı olsun çok güzel görünüyor...
Koreden gelen minyon güzel
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
John Wayne'in kulakları çınlasın !!!!
İyi günlerde kullanın..
-
hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel görünüyo gerçekten darısı hepimizin başına inşallah...
-
kombinasyonu tamamlamak için alacalı bi atla bi de revolver lazım size.güle güle kullanın.
-
Kimse alınmasın ama en karizmatik Osman Bey görünüyor.
Herkese tekrar hayırlı olsun. -
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın benim tüfek bugün yola çıktı pazartesi elimde olur.sumatralar'da en şanslı ben olacam herhalde koreliler galliba yanlışlık yapmış ben SDT almıştım ama ADJ gelmiş tabi enson benimki gönderilince bana denk geldi.inşallah kimseninkiyle karışmamış...
-
Kimse alınmasın ama en karizmatik Osman Bey görünüyor.
Herkese tekrar hayırlı olsun.Sağol Mehmet bey,"Yıllar yorgun ,Ben yorgun" Ondan öyle gelmiştir..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kamuran Abi hayırı olsun güle güle kullan, yarın mutlaka getir. Hava takviyesi yapsam ben de atabilirmiyim yarın :))
-
hayırlı olsun
-
whıss yarın kızılderili avı felan mı var ?
Bir Temel fıkrasının finali;
...
Kızılderililer bizimkilere iyice ayar olmuşlar, toplaşıp çevrelerini kuşatmışlar gece... Sabah Temel kalkmış, uyku sersemi ayılmaya çalışırken bi bakmış ki lan dağ taş Kızılderili Dursunu dürtmüş usulca; - Ula uşağum kalk kalk, ha bu sefer voliyi vurduk da...
Kamuran, çok tatlıymış Koreli, güle güle kullan...
Secgiler,
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güzel günlerde kullanın arkadaşlar.
-
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
-
Vatana millete hayırlı olsun darısı bizim başımıza ..
-
Teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda istediğiniz silaha kavuşursunuz.
-
Kamuran bugbuster ile mor koltuğun üzerinde bir poz alalım tyabi yengenin tüfekten haberi varsa
-
Akşama bir foto çekerim, yalnız mor koltuk satış öncesi pozlarda kullanılıyordu, neyse bu defalık bir istisna yaparız.
-
Kamuran bugbuster ile mor koltuğun üzerinde bir poz alalım tyabi yengenin tüfekten haberi varsa
Mor koltuk dolu olduğundan halı üzerinde foto çekebildim
https://www.airgunturk.com/12757-25-sumatra-2500-carbin.html
-