Arkadaşlar benimde sumatram geldi yeni kargodan aldım daha henüz paketi açmadım akşam açacam. Bu arada benim üfek Atilla TÜRK beyin tüfeğiyle karışmış ben SDT almıştım bana ADJ geldi sağolsun atilla bey bana kıyak yaptı ADJ yi bana hediye etti kendisine tekrar teşekkür ediyorum...
SUMATRA Atilla TÜRK e teşekkür
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hayırlı olsun ömer bey güle güle kullanın.fotoları en kısa zamanda bekliyoruz
-
Teşekkür ederim en kısa zamanda yayınlayacağım...
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
-
hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim hepinize...
-
Hayırlı olsun isabetli ve keyifli atışlar
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
-
Tüfeğin fotoları. Arkadaşlar ben jarjöre palet yerleştiremedim en alttaki resimde doğru olan hangisi, jarjör üstünde olan paletler o şekilde girmiyor içeriye, yoksa zorlamak mı lazım... Yardımlarınızı bekliyorum.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Saygılar
-
hepinize teşekkür ederim...
-
öncelikle hayırlı olsun isabetli atışlar.şarjörün ön kısmına pelletin arka kımı gelecek şekilde yerleştirin
-
güle güle kullan kardeş
Atila
-
Teşekkür ederim herkese, atilla bey çok teşekkür ederim bu kıyağınıza gerçekten çok sevindim tekrar teşekkür ederim...