http://www.youtube.com/watch?v=7y7KjanpWOk
arkadaşlar bu tüfeği şiddetle tavsiye ediyorum hepinize hele tüfeğin yapacağı gurupman yokmu manyak olur. Daha önceki gurupmanda çap belirleme için yanına metal para koyuyorduk .Buna tahmin ediyorum yağ tenekesi koymanız gerekecek. izleyin görün.
577 t-rex rifle shot
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=7y7KjanpWOk
arkadaşlar bu tüfeği şiddetle tavsiye ediyorum hepinize hele tüfeğin yapacağı gurupman yokmu manyak olur. Daha önceki gurupmanda çap belirleme için yanına metal para koyuyorduk .Buna tahmin ediyorum yağ tenekesi koymanız gerekecek. izleyin görün.Bu silahin grupmani nasil olur bilemiyorum gorunen o ki herkez atis yaparken patlama sesine ve tepmeye odaklaniyor bu sekilde 25m de bile hedefi vuramazsin sanirim tufek .577 cal yada 14.7mm diyebiliriz kucuk bir top gibi, ben omuzumun ustune yatamadigim gunleri bilirim 12gauge slug mermileri yuzunden bunlara hic gerek yok
-
Bu tüfek asya ,afrika kıtalarında fil avı için kullanılıyor. düşünsenize o büyük fili ancak ve ancak bu tepmeye sahip bir tüfek öldürür.Gerçi ben filleri neden öldürdüklerine halen akıl erdiremedim.
-
Yaşlı ölmek üzere olan filleri belirlenen kotalar içersinde avlandırıp milli parktaki diğer canlıların korunmasına ekonomik kaynak sağlıyorlar.Benim 2.7 kiloluk torunda süperpozede 52 gram saçma atsam benzer etkiyi yapar sanırım.tabii namlu elimde kalmazsa..
-
.577 Tyrannosaur kalibresi sadece fil avı amaçlı değil. Genel olarak tüm büyük avlarda kullanılmak üzere tasarlanmış olsa da ekseriyetle avcılara saldıran gergedan gibi büyük hayvanları durdurabilmek için son çare olarak kullanılıyor.
-
-
O tüfeğin yanına bir de bu araç yakışır.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.