Halı konusunda pek bilgili değilim ama eşimden duyduğum kadarı ile Türkmen halısı olması lazım.Evde silahları ben, halıları eşim seçer.İşbölümü yapmak şart.
.25 Sumatra 2500 Carbin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bende düşük büyütmeli, hafif ve küçük dürbün taraftarıyım.
[Resim Engellendi: http://img153.imageshack.us/img153/9316/img0746cf.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
[Resim Engellendi: http://img813.imageshack.us/img813/6840/img0748n.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
tüfekler tersmi duruyor yoksa benmi öyle görüyorum :)bide amuda kalkıp bakim ne olacak
-
Fotoğrafı 90 derece sağa çevirip bakın.
-
Halı konusunda pek bilgili değilim ama eşimden duyduğum kadarı ile Türkmen halısı olması lazım.Evde silahları ben, halıları eşim seçer.İşbölümü yapmak şart.
airgunturk.com/attachment/4612/
Şeçimler güzel,Güle güle kullanın..
-
Naçizane fikrim bu silaha kesinlikle dürbün yakışmıyor.Ama reddot hoş durmuş.
-
4 numara dört dörtlük imrendim doğrusu.
-
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Gelen görüşlerin çoğunluğunda olduğu gibi silahı RedDot lu bir şekilde kullanıyorum.
-
Dürbün ve reddot suz hali çok güzel,ama dürbün ayakları az daha alçak olabilirse estetik olarak daha şık durur diye düşünüyorum.
-
eger bulabilirseniz bushnell trs 25 red dot cok iyi arastirmalarima gore 3 moa ve bir aimpoint kadar kaliteli , ben de hawke red dot taktim carbine e kullanisli fakat devamli sifirlama istiyor , dun Dx ten aldigim red dot i taktim daha iyi gibi ama pek deneyemedim , dealextreme
-
Taylan bey, halı kök boya herhalde
Maşaallah nazar değmesin.
Mustafa amca halılara merakın var sanırım.
Bende de 55 yıllık çok temiz durumda el dokuma,kök boya bünyan halısı var.Kamuran abi.küçük dürbün bence de en iyisi.Zoom olsunda çamurdan olsun.:)
-