- Resmi Gönderi
Değerli Arkadaşlar,
Sumatra ve Recluse tüfek ile birlikte Moderatör alan arkadaşların ortak görüşü, SamYang Moderatörler çok kaliteli ama sesi %50 ancak susturuyor!!!
Biraz önce telefonum çaldı ve "Dandandelyus" Atilla bey hatta, Ben kendisine moderatörü satın almadan önce (2 gün önce satın aldı) Moderatörün çok kaliteli malzeme işçilikle üretilmiş olduğunu fakat işlevselliğinin iyi olmadığını iyi susturmadığını söylemiştim.
Kendisini deneme yanılma ile moderatör içindeki vafıllarınnamlu tarafındaki çanak kısmı namlu tarafına gelecek şekilde bir ter bir düz şekilde yerleştirince mükemmel susturduğunu söyledi.
Bende bunun üzerine bir tane moderatörün içini açtım dediğini yaptım ama yay boyu uzun geldi ve kapak takılamadı, bunun üzerine yayın 1/3 oranında kesip, kısa olanı önce moderatörün içine ittim, sonra bir ters bir düz vafılları yerleştirdim, sonrada test yaptım.
Eski halinde %50 susturan moderatör bu hali ile %85 civarı susturdu, yani sonuç mükemmel.
357 kalibre için, de aynı işlem yaılabiliyor, tek farkı .357 de 3 adet yay var, biri devre dışı kalıyor, bir öne birde arkaya yayı takıyorsunuz.