arkadaşlar baktım mehmet konuyu açmıyor ben çayım dedim son gün açılınca göremeyebiliyoruz.Cumartesi günü ankaradaki arkadaşlarımızı bekliyoruz.
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
arkadaşlar baktım mehmet konuyu açmıyor ben çayım dedim son gün açılınca göremeyebiliyoruz.Cumartesi günü ankaradaki arkadaşlarımızı bekliyoruz.
sevgiler
mangal mı yapacakmış ne ? öyle duydum
Ben gelirim.
Yaparız mangalı abicim ayıpsın, isteyin yeter. Saygılar
höttt, atış disiplinini bozmayın. her hafta mangal olmazzz
höttt, atış disiplinini bozmayın. her hafta mangal olmazzz
Sende geliyosun o zaman abi bu hafta? Saygılar
davete icabet gerek değilmi bende öğlene kadar geleceğimdir.
Aksilik olmazsa ben de gelirim.
davete icabet gerek değilmi bende öğlene kadar geleceğimdir.
Zaten senin parmakların sosa bulaşmadan lezzet tutmuyormuş
Bu haftasonu benim sınavlarım olduğu için katılamayabilirim fakat yine de mümkün olursa tabii ki gelirim.
Bu haftasonu benim sınavlarım olduğu için katılamayabilirim fakat yine de mümkün olursa tabii ki gelirim.
sınavlarında başarılar dilerim evren.şimdiden allah zihin açıklığı versin.
sevgiler
9 senede mezun olmuş biri olarak (tıp okumadım hayır ) en içten başarılar dilerim sınav haftası eziyetinde.Bu hafta bende geleceğim umarım.
Zaten senin parmakların sosa bulaşmadan lezzet tutmuyormuş
Bakın bu mangal olayına yeni bir boyut kazandırdı şimdi Mustafa bey artık kanbersiz düğün olmadığı gibi bensiz de mangal olmayacak anlamına gelir değilmi
acemi üye olduğum için affınıza sığınarak:
-buluşma yeri ve saatini öğrenebilir miyim
-hekese açık mı?
saygılarımla.
acemi üye olduğum için affınıza sığınarak:
-buluşma yeri ve saatini öğrenebilir miyim
-hekese açık mı?saygılarımla.
buyrun bekleriz. buluşma aynı yerlerde olur , Paintsign veya geçen haftasonu gittiğimiz tepe (1. çamlık)
aslında Paint sign'ın park yeri Sumatra gibi çok güçlü silahlarla azami dikkat gerektirecek, kullanan arkadaşlar bunun bilincinde olsun lütfen.
aslında Paint sign'ın park yeri Sumatra gibi çok güçlü silahlarla azami dikkat gerektirecek, kullanan arkadaşlar bunun bilincinde olsun lütfen.
Kesinlikle katılıyorum , Sumatra bence 1.Çamlık için yapılmış .Saygılar
Kesinlikle katılıyorum , Sumatra bence 1.Çamlık için yapılmış .Saygılar
+1
Sumatra ateşli-havalı arası bir şey zaten. Ateşlileri 2. çamlıkta, havalıları ps da kullandığımıza göre sumatraların yeri de 1. çamlık olmalı. Yalnız recluse 1.çamlık ile 2. çamlık arasında olmalı sanki
+1
Sumatra ateşli-havalı arası bir şey zaten. Ateşlileri 2. çamlıkta, havalıları ps da kullandığımıza göre sumatraların yeri de 1. çamlık olmalı. Yalnız recluse 1.çamlık ile 2. çamlık arasında olmalı sanki
Sumatracıları Elmadağ'a postalayalım cıksınlar tepelere
son durumu kavrayamadım
caallık işte
geleyim mi?, gelmeyeyim mi?
saygılarımla
son durumu kavrayamadım
caallık işte
geleyim mi?, gelmeyeyim mi?
saygılarımla
Gel Gel,, Şaka yaptık