Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Mustafa Bey. üstten 2. resimdeki Dış O-Ring Glad. için değil de Revo için heralde. Eğer FX Glad. ta Dış O-Ring kullanılıyorsa onu da alayım. İçe takılanı Sepete attım. Daha alınacak çok şey var. Saygılarımla.
Çok teşekkür ederim Mustafa Bey. üstten 2. resimdeki Dış O-Ring Glad. için değil de Revo için heralde. Eğer FX Glad. ta Dış O-Ring kullanılıyorsa onu da alayım. İçe takılanı Sepete attım. Daha alınacak çok şey var. Saygılarımla.
namlu içindeki kurşun yatağında kendim değiştirebilirim. namlu dışındakini çözemedim. dış o-ring nerede? dış o-ringi değiştirmek kendimizin yapabileceği birşey mi acaba?
namlu içindeki kurşun yatağında kendim değiştirebilirim. namlu dışındakini çözemedim. dış o-ring nerede? dış o-ringi değiştirmek kendimizin yapabileceği birşey mi acaba?
Dış o-ringi değiştirmenizi, namluyu sökmemeniz durumunda kesinlikle önermem, herkesin yapacağı bir işde değil zaten ve gereksiz, bazı meraklı arkadaşlarımız silahlarını söküp dağıtmayı seviyorlar, bu durumda o-ring değiştirilmek zorundadır. Yani sizin ihtiyacınız yok.