Müdürümün bana hafta içi 1 gün izin sözü vardı, bugün izni koparttım ve saat 11:00 gibi paintsign'a gittim. Hedefleri taktığımız yerde sanki benim için hazırlanmış bir atış kağıdı takılı duruyordu kim bıraktıysa teşekkürler. Mesafe 50 metre, tüfek AA S410 SL FP, pelletler JSB 14,3 exact ve Crosman Pointed 14,3. Atışlar tüfek yarım güçte, oturarak, atış çantası ile önden destekli ve 190 - 100 bar aralığında 70'er atış şeklinde 3 seri yapıldı, her yuvarlağa 10 atış şeklinde, atışlar arasında ara verilmedi. Dürbün BSA 8-32X44 ve 16 büyütme kullanıldı. Hava hafif rüzgarlı, konsantrasyon iyi, kimi zaman dolaşan köpek ve inekler yüzünden bazen sıkıntılı . İlk 140 atış JSB ile son 70 atışta crosman pelletler kullanıldı (16 grain pelletim malesef kalmamış) Sol üst köşedeki 2 hedef sıfırlama için kullanıldı en son 4 hedefe atış yapılmadı. Hedeflerin orta beyaz bölümü 25 kuruş kadar olup tam büyüklüğü 1 TL'de biraz büyüktür. Sonuçları ben beğendim, JSB pelletlerle neredeyse 100 bara kadar atış noktası çok az değişti. Crosman pelletler 100 bara yaklaşırken diğerine göre biraz düşüş yaptı ama ideal basınçta diğerinin gerisinde kalmadı. Rüzgar bazen hızlandı bazen durdu atış noktası arasıra değişti ama tüfek hiç mahçup etmedi. Sonuçta keyifli bir 2 saat geçirdim ve sevgili AA S410'um kendini ispat etti . Resim yüklemeyi beceremezsem diye link ve resim olarak yükledim, Selamlarımla
[Resim Engellendi: http://s7.tinypic.com/o949wh_th.jpg]