Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Av ve tahrip amaçlı düşünülmüş bir tüfek için bence gayet güzel sonuçlar. Havalı tüfeklerle ülkemizde av yasal bir hal almış olsa eşi benzeri olmayan bir performans... Ancak uzun mesafe grupman denemelerinde tek grupmana el verir gibi görünüyor. Yine de tecrübeli arkadaşlarımız daha teknik yorumlar yapacaklardır
ben ce de bu kalibre için çok iyi hızlar domuz avında bile rahatlıkla kullanılabilecek bir çap ama yasaaaaak osman abi bi gorusemedik be sezon açılışı bitirdi bizi , hala silahla rahat rahat deneme yapamadım malesef az kaldı şu işleri bi bitireyim beraber bi çalışma yapalım.
bence de güzel değerler, yalnız Recluse'un sesi feci . Bugün bir sıktım kulaklarım uzun süre çınladı Evren ile birbirimize bakıp "bu havalısilah mı? yahu" dedik
merhabalar "Av ve tahrip amaçlı düşünülmüş bir tüfek için bence gayet güzel sonuçlar. Havalı tüfeklerle ülkemizde av yasal bir hal almış olsa eşi benzeri olmayan bir performans... Ancak uzun mesafe grupman denemelerinde tek grupmana el verir gibi görünüyor. Yine de tecrübeli arkadaşlarımız daha teknik yorumlar yapacaklardır"
evet yaklaşık 80mt. civarında 20 lt.lik teneke kutuda çok rahat 20cm.de toplanıyor.
"ben ce de bu kalibre için çok iyi hızlar domuz avında bile rahatlıkla kullanılabilecek bir çap ama yasaaaaak osman abi bi gorusemedik be sezon açılışı bitirdi bizi , hala silahla rahat rahat deneme yapamadım malesef az kaldı şu işleri bi bitireyim beraber bi çalışma yapalım. "
ne zaman istersen turgay .istersen istanbul'a da gidebiliriz.
"reclusenin tahribat videolarınıda bekliyoruz. özellikle varil, damacana (kutsal olmayanı ve + 18 olmayanı ) "
bir tahribat yaptık bile ama videosu yok. sıfırlama yaparken (30 mt.ye) taştan sekti ;arkadaki atölye binasının saç panelini delip,atelye içindeki ford transit kamyonetin saç kasasını deldi.(60 70 mt.) atış yaparken atelyenin boş olduğunu ve kapısının kilitli olduğunu belirteyim. kesinlikle en ufak bir hata veya dikkatsizlik çok kötü sonuçlara neden olur. selamlar