Muhteşem olmuş. Silah daha bi ciddileşmiş, ağırlaşmış.
Makyajı temizlenmiş Koreli --- Sumatra Carbin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
steel wool denen ve ülkemizde bulaşık teli olarak bulunan ürün ile zımparalandığında üzerinde tüm cila boya vs yi en iyi şekilde temizlersiniz. hatta ateşli silahların (kaval) namlu içi temizliği için en ideal üründür.
-
Evet, orijinalinden çok daha güzel olduğuna bende katılıyorum... Güle güle kullan Kamurancım...
Sevgiler,
-
Kamuran abi zevkli adamsın valla . Gerçekten çok güzel olmuş, bende canlı gözle gördüm hakikatten kundakta Mat görünüm benim de favorim. Saygılar
-
- Resmi Gönderi
Kamuran, zevkine hayranım, ham ahşap (verniksiz) herzaman favorimdir, dokunduğunuz zaman doğallığı, ahşabın sıcaklığını hissedersiniz.
Tebrik ederim, mükemmelin fevkinde olmuş.
-
Tebrikler çok güzel olmuş. Elinize sağlık
-
Çok güzel.
Bu arada hayırlı olsun Kamuran -
Kamuran, zevkine hayranım, ham ahşap (verniksiz) herzaman favorimdir, dokunduğunuz zaman doğallığı, ahşabın sıcaklığını hissedersiniz.
Tebrik ederim, mükemmelin fevkinde olmuş.
Teşekkür ederim Mustafa abi, tam da benim hislerime tercüman olmuşsunuz.
Ayrıca beğenilerini dile getiren tüm arkadaşlara da tekrar teşekkür ederim.
-
Ben beğenmedim bana teşekkür yok mu Şaka şaka eline sağlık, elime alınca seveceğime eminim. Bir emek harcanmışsa mutlaka güzel olmuştur.
-
Ben beğenmedim bana teşekkür yok mu Şaka şaka eline sağlık, elime alınca seveceğime eminim. Bir emek harcanmışsa mutlaka güzel olmuştur.
Murat,Teşekkür listesine girmek için fikir değiştirdin değilmi ??? -
güzel olmuş
-