alınmıyacak gibi değilki arkadaşlar acaba satışa nezaman başlanıcak ve hangi tip kundak olacak iki modeli var
ANKET Webley Raider PCP
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
inşallah güzel olur silah
herkes pcplenir -
işallah
-
birde Raider alırız
bu fiyata pcp çok iyi ama bence abilerimizin bir deneme yaptıktan sonra görüşlerini bize belirtirlerse daha iyi olur...çünkü namlu da bir belirsizlik var..şu anda bu tüfekten doğan birçok soru işaretleri var...çözüldüğü an bende bir tüfek alacağım...bu yüzden sabırla beklemekteyim...
-
- Resmi Gönderi
Yakında bir inceleme başlığı açıp değerlendirmelerimi yazacağım,
Namlu şu an için Lother Walther,ileride kendi üretimleri namlu ile mi sürerler piyasaya bilemiyorum ama en azından bu konuda da yarın bilgi alıp sizlerle paylaşacağım.
-
yani tüfeği kullandınız ?
-
- Resmi Gönderi
yani tüfeği kullandınız ?
Henüz gelmedi,bekliyorum,gelince değerlendirmelerimi yazacağım.
-
galiba silahın fiyatı 450 ytl olucak
bugün bahtiyar beye sordum 10 adet üretmişler
namlular lother walter (böyle yazılıyor galiba )imiş.Antalya Güney Av a göndermiş.
ancak regülatör yok tüp 200 bar lık kaç cc olduğunu bilmiyorum.
tek ve çift açışlı imiş
bence 450 ytl ye pcp üstelik malum namlu ile mükemmelben dedim taş çatlasın 500ytl, 50 ytl hata payı var diye biliyoruzda konuşuyoruz kardeşim
-
baba ben seni bekliyorum sahiden yerli olsun benim olsun diye ,inşallah bir aksilik cıkmazda o vakit ekonomik bir sıkıntı cekmeden alırım bekliyoruz hayırılısı ile
-
- Resmi Gönderi
Sağol evlat desteğin ve bana güvenin için.
-
tühhh daha 3 gün önce yeniden cfx royal aldık desene boşuna ama üstatlar bi denesin kesin acıkları vardır dedikleri gibi ucuz etin yahnisi olmaz
-
mustafa amca senden güzel haberler bekliyoruz ve piyasaya ne zaman düşücek bunuda öğrenme ihtimaliniz var mı?
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar biraz önce Hatsan Bahtiyar bey ile görüştüm,
Öncelikle belirteyim,Üretilen ve Üretilecek Webley Raider'lar kesinlikle Lother Walther namlu ile satışa sunulacak,
İlk etapda 150 adetlik bir üretim yapılmış,bu üretimin sadece 10 adetlik kısmı Antalya Güney av'a gönderilmiş,geri kalan kısmıda çeşitli ülkelere test ve sipariş alma için dağıtılmıştır,
Güney av'a gönderilen silahlar ihtimalen bugün ellerine geçecek.
Devam üretimi,geri dönüşler ile bir kaç ay sonra başlayacak ve aylık 2 ila 3 bin adetlik bir üretim planladıklarını belirten Bahtiyar bey,fiyatların oldukça düşük tutulacağını,Türk tüketicisinin de Kaliteli PCP silahlarla buluşturulacağını belirtti.
Kendilerine buradan Başarılarının devamını diliyorum.
-
Arkadaşlar biraz önce Hatsan Bahtiyar bey ile görüştüm,
Öncelikle belirteyim,Üretilen ve Üretilecek Webley Raider'lar kesinlikle Lother Walther namlu ile satışa sunulacak,
İlk etapda 150 adetlik bir üretim yapılmış,bu üretimin sadece 10 adetlik kısmı Antalya Güney av'a gönderilmiş,geri kalan kısmıda çeşitli ülkelere test ve sipariş alma için dağıtılmıştır,
Güney av'a gönderilen silahlar ihtimalen bugün ellerine geçecek.
Devam üretimi,geri dönüşler ile bir kaç ay sonra başlayacak ve aylık 2 ila 3 bin adetlik bir üretim planladıklarını belirten Bahtiyar bey,fiyatların oldukça düşük tutulacağını,Türk tüketicisinin de Kaliteli PCP silahlarla buluşturulacağını belirtti.
Kendilerine buradan Başarılarının devamını diliyorum.
Mustafa bey güzel haberleriniz için teşekkürler, söylenildiği gibi sadece tek ve 2 atışlı modellermi yoksa ilerde 10lu modelide üretilip satışa sunulacakmı?
saygılar
-
- Resmi Gönderi
Bakın onu sormayı unuttum
-
Bakın onu sormayı unuttum
abi biz sorduk şansa
tekli ve çiftli atış var sadece
ancak anladığım kadarıyla keyfli bir bolt var silahta -
-
ooo sayın Yücel'de podyumlara çıkacak sanırım??
-
Bu da kendinden dolmuyor
-
- Resmi Gönderi
O da olurda,sizin oralarda deriiiin bir üfürükçü hoca bulman gerekiyor.
-