Merhaba.yeni aldığım hatsan mod 135 hakkında birkaç sorum olacaktı.tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
1.Tüfekten (şimdilik) memnunum ve tüfeği dağıtıp yayını falan greslemek istiyorum.hem performans hem de tüfeğin ömrü için.yeşil gres kullanacağız da forumda da bu tüfeği dağıtan kimse olmamış sanırım.şimdi yolun başındayken yanlış birşey yapmayalım diyorum.
2.Pellet seçimini nasıl yapabiliriz?tüfekle birlikte victory saçmalar geldi.baktım ince mehmetten farkı yok.gittim gamo match pellet aldım ispanya yapımıymış.ancak bu tüfekte maksimum kaç grain pellet atabiliriz?ayrıca paraşüt yada düz veya hollow point ve daha isini bilmediğim diğer saçmaların kullanım alanları nelerdir?hollow pointin avda kullanıldığını gördüm.saçma hedefe girince açılıyormuş.
3.Pelletleri makina yağı ile yağlasak bize performans açısından katkıda bulunur mu?sanırım forumda "mazotlama" başlığı altında mazot koyma yerine pelletleri yağlayın deniyordu.Yani daha ayrıntılı birşeyler olsa?
4.Bugün yaptığım atışlarla 39 metrede 1 lira ve 50 kuruşu devirdik.bu yeterli bir başarı mıdır acaba?
5.bendeki yeni nesil mod 135 değil.ama bazı yerlerde yeni nesildekilerde bulunan sas ın güç kaybına neden olduğu yazıyor.doğru mudur?
Bilgisi olan herkesten tavsiyelerini bekliyorum.Ayrıca aklıma bir soru gelirse burdan yeniden soracağım.
Saygılar.