24 Nisan 2011 Buluşma Olsada Katılsam

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar;
    3 saat kadar once arabanin bagajini silahla doldurup Ankaraya dogru yola ciktim ;şrofls;. Allah izin verirse gece yarisi gibi Ankarada olurum. Yarin bulusma olursa eger katilmayi cok isterim.

A-TAKIMI

• bir mani olmaz ise ailece gelmeyi düşünüyorum bu gün yoğun bir gün geçirdim. yarın biraz stres atayım.çocuklarda dealextreme den aldığım airsoft tabanca ile oynasınlar denedim baya can yakıyor.evde oynamak baya tehlikeli çok sekiyor. http://www.dealextreme.com/p/m202b-rechar…b-gun-toy-27320 sanırım kalmamış ama çok zevkli.

sevgiler

İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm

ZORAKİ Hp-01 Ultra .177

Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE

Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE

Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

H İ T

• Ben de pazartsi gelecem Ankaraya Levent, Olmazsa hafta içi bir gün Salı ya da Çarşamba öğleden sonra atışa gideriz, ben de müsait olurum sanırım.hem yeni S410 u denemiş olurum.

Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

• ben sabah 6.00-8.30 arası paintsign'da olurum :) inanmayan gelir , bakar...

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• ben sabah 10 -11 gibi ordaydım ama baya yağmur vardı bir kaç atış yapıp geri döndüm hava almış olduk ne yapalım bu hafta da böyle geçsin artık

sevgiler

İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm

ZORAKİ Hp-01 Ultra .177

Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE

Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE

Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

H İ T

• ben 7.00-8.30 arası paintsign'daydım. ilk gittikten 5-10dk sonra yağmur durdu. masa-sandalyeyi sildim, yerleştim. 3-5 atış yaptım, dürbünü sıfırladımki yağmur tekrar başladı X( biraz etrafta arabayla dolaştım, baktım yağmur duracak gibi değil. eve döndüm ;izci;

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png