Selamlar;
3 saat kadar once arabanin bagajini silahla doldurup Ankaraya dogru yola ciktim Allah izin verirse gece yarisi gibi Ankarada olurum. Yarin bulusma olursa eger katilmayi cok isterim.
24 Nisan 2011 Buluşma Olsada Katılsam
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bir mani olmaz ise ailece gelmeyi düşünüyorum bu gün yoğun bir gün geçirdim. yarın biraz stres atayım.çocuklarda dealextreme den aldığım airsoft tabanca ile oynasınlar denedim baya can yakıyor.evde oynamak baya tehlikeli çok sekiyor. http://www.dealextreme.com/p/m202b-rechar…b-gun-toy-27320 sanırım kalmamış ama çok zevkli.
sevgiler
-
Ben de pazartsi gelecem Ankaraya Levent, Olmazsa hafta içi bir gün Salı ya da Çarşamba öğleden sonra atışa gideriz, ben de müsait olurum sanırım.hem yeni S410 u denemiş olurum.
-
ben sabah 6.00-8.30 arası paintsign'da olurum inanmayan gelir , bakar...
-
ben sabah 10 -11 gibi ordaydım ama baya yağmur vardı bir kaç atış yapıp geri döndüm hava almış olduk ne yapalım bu hafta da böyle geçsin artık
sevgiler
-
Bende sabah yagmuru gorunce evden bile cikmadim nasip degilmis, birdahaki sefere insAllah.
-
ben 7.00-8.30 arası paintsign'daydım. ilk gittikten 5-10dk sonra yağmur durdu. masa-sandalyeyi sildim, yerleştim. 3-5 atış yaptım, dürbünü sıfırladımki yağmur tekrar başladı biraz etrafta arabayla dolaştım, baktım yağmur duracak gibi değil. eve döndüm