bu sabah erkenden paintsign'a gittim, gelen giden yoktu . Silahı doldurdum, masa ve sandalyeler kırağıdan ıslak olduğundan aracın tavanı üzerine kum torbasını koyup ayakta destekli önce sıfırlamayı yaptım.Tek başıma sağa sola biraz atış yaptım. Canım sıkıldı, önce rüzgar yokken gurupman yapsam diye düşündüm. Ama yanımda hedefi tutturacak raptiye , bant , hedefi takabileceğim mukavva bir kutu vs yoktu. Hep paintsign'ın çöp kutusunda paintball toplarının kutuları olurdu cumartesi günleri, ama bugün 1 tane bile yoktu Önce hazırlıksız olduğum için kendime kızdım, sonra 50metre hedefi üzerinde raptiye aradım, malesef bulamadım ordaki çivilere bir hedef kağıdı taktım, ona 3-5 grupman yaptım. Rüzgar olmadığından aklım hep uzun mesafede Sonra bekçi kalkıp yanıma geldi "yine yarım akıllılar sabahın köründe gelmiş" dedi Bana çay verdi, sağolsun ısındım. Sonra durumdan bahsedince bana bahçesinden bir kasa verdi Kasanın üzerine katlayıp koyduğum kağıdı üzerine taşlar koyarak sabitledim.
Ayakta destekli olarak, Gladiatör .22 ile 94m mesafede aşağıdaki 5'er atışlık gurupmanları yaptım.
[Resim Engellendi: http://i56.tinypic.com/20pf3ap.jpg]